Chromsyre til rengøring af kobber

April 25

Chromsyre til rengøring af kobber

Når kobber oxiderer, viser det en karakteristisk lys-grøn farve. Nogle gange de grønne stemmer er ønskeligt, som med nogle udendørs skulpturer og antikviteter, men når du vil kobber, der er lyse, skinnende og fri for oxidation, ser til syre behandlinger. Chromsyre, eller chromtrioxid, er en effektiv-- men farlige--tunge kobber renere.

Hvad er kromsyre?

Chromsyre er et kemisk stof der består af elementer chrom i den ene del og ilt i tre dele. Ren kromsyre er en mørk-røde solid flake, som er vandopløseligt og reagerer voldsomt når det blandes med en base. Det er stærkt ætsende og kræftfremkaldende; OSHA regulerer brugen af kromsyre på arbejdspladsen, og det er opført som en helbred Hazard stof. På grund af farerne, skal chromsyre håndteres korrekt med begrænset eksponering.

Sikkerhedsforanstaltninger

Aldrig håndtag kromsyre uden beskyttelse såsom tunge gummihandsker, beskyttelsesbriller og beskyttelsesbeklædning. Når du bruger ren kromsyre, bære en respirator for at forhindre, at indånde dampe, som er meget giftige. Selv om krom-syre rengøringsmidler, der indeholder en lille mængde af kemikaliet kombineret med vaske-og rengøringsmidler og andre ingredienser er svagere end ren kromsyre, kræver de stadig gummihandsker og beskyttelsesudstyr. Hvis en krom-syre løsning kommer i kontakt med huden, vaske området straks. Brug ikke krom-syre løsninger, hvis du er gravid.

Hvordan at rengøre med kromsyre

Ved rengøring med kromsyre til husholdningsbrug, bruge en hjem krom-acid renere, tilgængelige på isenkræmmere. Du skal bruge en stor nok til at indeholde kobber elementet bassin. Fylde bassinet med vand og tilføje krom-acid renere til en fortynding af en del cleaner til 10 dele vand, eller om 12 ounce af renere pr 1 gallon af vand. Dykke kobber stykke i løsningen i tre til fem minutter, derefter fjerne og skyl den godt med vand.

Alternativer til kromsyre

For at rengøre oxyderet kobber uden at udsætte dig selv for en farligt materiale, er husholdningsbrug alternativer til kromsyre også effektiv. Lav en pasta af salt, mel og eddike eller citron saft og bagepulver. Coat kobber med pastaen og lad det sidde i 30 til 60 minutter og derefter skylle det i koldt vand. Gentag om nødvendigt. Eddike eller citron saft-baserede kobber rengøringsassistenter arbejder godt for små emner som pladerne, tepotter og andre husholdningsartikler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com