Hvad der forårsager en hjem opvarmning udluftningsanordning gaffatape til at blæse kold luft

December 20

Hvad der forårsager en hjem opvarmning udluftningsanordning gaffatape til at blæse kold luft

Kold luft blæser fra en varme udluftningsanordning vedrører en række problemer, og mens nogle problemer kan være fælles uanset type af varme, nogle problemer kommer fra den særlige type af varme. Mens det kan være nødvendigt at ringe en servicevirksomhed, er der ting at tjekke før du bruge pengene.

Problemer er fælles for alle typer af varme

Den første ting at gøre er Indskrive nedgang på termostaten. Sætte omskifter på varme og ventilator parameteren sat til automatisk, ikke på. Indstilling af fan Skift til på årsager fan til at køre kontinuerligt, og når varmen ikke er kaldet til, luften kan tendens til at føle sig cool. Tjek luftfiltre. Tilstoppede filtre årsag luften at bevæge sig langsomt. Dette forårsager den varme sektion til at køre varmere og kan forårsage varme at cykle ned, indtil det køler ned, forlader blæseren kører med varmekilde ud.

Gas varmen

For gas varmen, test-fan Niveaukontakt. Hvis ovnen cykling ordentligt med temperaturen på termostaten og blæseren fortsætter med at køre, stikning parameteren fan. Erstatte fan Niveaukontakt. Når termostaten kalder for varme, brande ovnen op. At nå en indstillede temperatur, bringer fan Grænseafbryder blæseren. Nå temperatur, lukkes ovnen. Ved en lavere temperaturindstilling slukker blæseren.

Resistive elvarme

I resistive elvarme er det vigtigt at kontrollere breakers for varmeelementer. Kontroller, at elementerne varme op. Tjek på tværs af varme element terminaler med et voltmeter hvis breaker er på men elementerne, der ikke varme. Hvis der er en spænding læsning på 220 volt, erstatte elementerne. Erstatte den varme sequencer, hvis der er ingen spænding. Erstatte fan sequencer, hvis varme elementer cykling normalt men blæseren fortsætter med at køre.

Varmepumper

Tænker luften føles cool på en varmepumpe når det fungerer korrekt er ikke ualmindeligt. Lufttemperaturen i en gas eller el-radiator kører mellem 120 og 140 grader Fahrenheit. Temperaturen i en varmepumpe kan køre 192 til 194 grader, hvilket er mindre end kropstemperatur. Ældre mennesker er mere modtagelige for den køligere luft. Kontroller rumtemperaturen med den indstillede temperatur på termostaten. Kontroller breaker er på til kondenserende enhed, hvis temperaturen er lav. Kig efter is på kondensatoren hvis enheden kører. Kald en kvalificeret tekniker, hvis der er is på kondensatoren. Dette angiver enheden ikke går ind i afrimning eller har en lav kølemiddel afgift.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com