Yoshino blomstrende kirsebærtræer

December 21

Yoshino blomstrende kirsebærtræer

Yoshino kirsebær (Prunus x yedoensis) er den kirsebær kultivar kendt for det spektakulære show det lægger på hvert forår i Washington, D.C. En forholdsvis kortlivet modellen på 40-60 år, Yoshino kirsebær vil vokse til en højde og spredning af 20 fod eller deromkring. Lodret og vandret voksende grene danner en tæt baldakin over en kort, tyk stamme, gør det et godt træ til street samt værftet plantning. Blomsterne er fløde, pink og hvid i April, og dets bark og gule falder blade give det fire-sæson interesse.

Jord krav

Yoshino kirsebær træer tolerere næsten enhver jord fra ler til sand til lerjord, så længe det er veldrænet. Kontrollere jord dræning ved at hælde en spand vand i plantning hul. Hvis det ikke løbe hurtigt, ændre en 4-mund-wide af 3-mund-dybe område med lige dele tørv, sand og have jord at sikre god dræning.

Lys, vand og temperatur

Yoshino kirsebær træer behøver fuld sol kræves for god vækst. Deres baldakiner vil ikke blomstre godt og bliver skæv, hvis solen ikke trænge ind fra hver side. Plante Yoshino kirsebær i åbne områder, enten ved selv eller i grupper, langt væk fra ly bygninger, mure og hegn. Bedst når de plantes i USDA hårdførhed zoner 5-8, Yoshino kirsebær er sårbare kun til sen frost, kraftige vinde og ekstrem varme. Lidt tørke-resistent, Yoshino ydelser fra supplerende vanding i lange perioder med tørt vejr om sommeren.

Gødning og muld

Yoshino kirsebær træer behøver meget gødning til at realisere deres fulde potentiale. Hvis de dyrkes i fattige jorder, kan gødskning i det tidlige forår før bloom med 10-10-10 gødning være i orden. Følg anvisningerne på emballagen til at få de rigtige proportioner for størrelse og alder af træet. Sprede en 3-fod ring af barkflis i en dybde af 2 til 4 inches, 6 inches fra stammen af træet, for at undertrykke ukrudt, holder fugt i jorden og regulere jordens temperatur. Tillad ikke barkflis at kontakte stammen bark, eller det vil forårsage rot. Rive og erstatte barkflis årligt for at undgå sygdomme og insekter, der angribe gamle materiale.

Beskæring og forme

Yoshino kirsebær træer har brug for meget lidt beskæring for at holde deres form, så længe de får tilstrækkelig sollys. Trim væk lavere grene til at tilskynde højde og give clearance under baldakinen. Ellers Fjern kun døde, syge eller storm-beskadiget lemmer, når det er nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com