Hvad er fordelene ved tag afstrømning kontrolsystemer?

December 21

Hvad er fordelene ved tag afstrømning kontrolsystemer?

Tagterrasse med afstrømning kontrolsystemer er blot en af mange konstruktion udvikling designet til at øge en bygningens miljømæssige effektivitet. Systemet genbruger regnvand gennem rendestenen og dræning rør af bygningen, således at det kan anvendes til andre formål. Også, grønne tage, hvor et tag er dækket med sod for planter, der betragtes som tagterrasse med afstrømning kontrolsystemer.

At reducere kloak overløb

Kloak overløb er en grim problem, der forekommer regelmæssigt i områder, hvor storm afløb er alvorligt beskadiget eller har bliver fyldt op med skidt og snavs. Det kan forårsage oversvømmelser, der forstyrrer trafikken og endda være til fare for menneskers liv. Tag afstrømning kontrolsystemer reducere kloak overflow ved at kanalisere den rent regnvand ind i et genvindingssystem eller ved at lade regnvandet til at optages af planter på et grønt tag.

Rent vand til landbrug

Vandforurening er et vigtigt emne for landbrugere. Når regnvand løber ned af landbrugsbygninger, det er blandet med den husdyrgødning og bliver forurenet. Tag afstrømning systemer tillader landmænd at genbruge rent regnvand for forskellige anvendelser på gårde. Det også mindsker omkostningerne for landmændene skulle bortskaffe forurenet vand og hjælper med at beskytte husdyr.

Mindre Erosion af muldjord

Tag afstrømning kontrolsystemer mindske erosion af muldlag, et andet vigtigt emne for landbrugere. Muldlaget er rig på næringsstoffer. En kæmpe storm kan vaske væk tonsvis af muldlag permanent. Det koster tusindvis af dollars for landmændene til at erstatte muld og genopbygge næringsstoffer hvert år. En tagterrasse med afstrømning kontrolsystem kan nedsætte mængden af muldlag tabt og derfor mindske omkostningerne for landmændene.

Lavere varme og køling omkostninger

I tilfælde af et grønt tag, kan jord på toppen af taget fungere som ekstra naturlige isolering af bygningen i koldere måneder. I de varmere måneder vil planterne absorbere varmen, der slår på tagterrassen og dermed give Naturlig nedkøling til bygningen. Begge disse handlinger, som et indirekte resultat af denne særlige rooftop afstrømning kontrolsystem, reducere samlede opvarmning og køling omkostninger, ud over at absorbere afstrømning.

Leverer mad og vand

Tagterrasse med afstrømning kontrolsystemer kan give både mad og vand til en bygning. Ren afstrømning vand kan indsamles i bygningen og bruges til rengøring og badevand. Fødevarer, der er produceret på toppen af et grønt tag er også godt for forbrug. Disse to indirekte fordele kan sænke både mad og vand omkostninger til indbyggerne i bygningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com