Sådan fjernes en Amana køleskab vandfilter

December 22

Sådan fjernes en Amana køleskab vandfilter

Hvert halve år, fjerne og udskifte din Amana køleskab vandfilter for at sikre, at din familie vand er ren og ren. Efter alt at have et køleskab vand filtrering system var nok en af dine afgørende faktorer i at købe køleskabet, og det vil betale sig i længden at holde trit med den anbefalede vedligeholdelse for at ændre filteret. Den sværeste ting om, hvordan du fjerner et vandfilter er at vide, hvor man kan finde det, men selv da, det er designet til at være let tilgængeligt, og hele opgaven vil tage mindre end fem minutter.

Instruktioner

•Prop åbner døren til din Amana køleskab, så det ikke vil tæt på dig, mens du arbejder. Må ikke bekymre dig om indvendigt temperatur varme op, fordi du ikke vil have døren åben for længe.

•Locate filter. Det vil være under den højeste hylde mod bagsiden af køleskabet og vil ligne en hvid canister fremspringende ned fra en boks.

•Grab i bunden af filteret med begge hænder, og drej den mod uret for at bryde Seglet. Ikke fortsat at skrue det nu; gå til næste trin.

•Sno Amana køleskab vand filter i en parabol håndklæde og langsomt fortsætter med at skrue det fra filterboksen, indtil du kan trække det og fjerne det fra refrgerator. Håndklæde vil forhindre enhver vand fra inde i filteret fra at spilde på indholdet af dit køleskab.

•Carry vandfilter (pas på at bevare sin oprindelige opretstående position) over til din vask, og drej den hurtigt på hovedet ned til dræn vand fra det før du kaster gamle filtreres væk.

Tips & advarsler

  • Hvis dit filter er yderst vanskeligt at fjerne, bruge en rem olie skruenøgle, og tillægger det på samme måde som du ville et oliefilter i en bil og bruge det til at bryde Seglet.
  • Selv hvis dit vand ser klart og smager godt, ændre filteret hver seks måneder. Vandfiltre kan komme til at indeholde skadelige bakterier vækster over tid, og det er bedre at opretholde en ren filter så beskæftige sig med en sygdom forårsaget af en gammel en.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com