Hvordan til at dræbe myg æg i dine potteplanter

December 22

Svamp myg lægger æg inden for de første to til tre inches af muld. Generelt, gartnere vil bemærke bugs, der ligner myg flyver rundt deres potteplanter, der angiver svamp myg. Når æggene klækkes, spiser larverne væk på den stueplante rodsystem, der forårsager et væld af helbredsproblemer. Potteplanter befængt med svamp myg vise symptomer såsom blad gulfarvning, visnen, hæmmet i deres vækst og bladtab. Venstre ubehandlet, kan potteplanter dø. Behandling af svamp myg ved hjælp af både kulturelle og kemiske metoder dræber æg.

Instruktioner

•VIP stueplante på sin side og twist fra beholderen. Dumpe snavs fra beholderen i en papirkurv taske. Sikre posen og smide det væk. Hæld nye potning medium i beholderen.

•Shake planten forsigtigt at fjerne nogle af de gamle indstøbning medium, der indeholder æg fra rodsystemet. Oprette et hul indeni den friske indstøbning medium, der er dobbelt størrelse af rodklumpen af stueplante og på den samme dybde, det blev plantet. Placer planten inden i pottejorden medium og pack rundt i bunden.

•Applicer en jord gennembløde til objektbeholderen. Bruge en jord gennembløde, der indeholder Bacillus thuringiensissubsp. israelensis. Insekticidet dræber svamp myg larver af inficerer dem med en bakterie, der forårsager dem til at sulte. Ansøge igen efter behov.

•Spray stueplante med et pesticid til at dræbe voksne svamp myg. Pesticidet bør indeholde en aktiv ingrediens som bifenthrin, cyfluthrin, permethrin eller lambdacyhalothrin. Anvendelse af pesticider blade af stueplanter.

•Sæt gul klistret kort omkring stueplante. Klistret kort henlede voksen svamp myg og fælde dem, reducere skadedyrsangreb og give gartnere et fingerpeg når en ny infestation er opstået.

Tips & advarsler

  • Reducere mængden af vand til potteplanter, fordi overdreven vanding tilskynder svampe Myggen skadedyrsangreb. Vand potteplanter, når overfladen af jorden er tørret.
  • Placere pesticid-behandlede potteplanter i et område fra børn og kæledyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com