Husholdningernes renere for klæbende fjernelse

April 28

Selvklæbende pletter kan være vanskeligt at fjerne. Årsager omfatter udslip af klæbende forbindelser og fjerne et mærke fra et nyligt indkøbte produkt. Uanset kilden til limen pletter, der er nemme måder at fjerne det fra de fleste overflader.

Goo gået

Som produktets navn antyder, fjerner Goo gået smattet pletter. Produktet bruger citrus olier sammen med andre miljøvenlige elementer. Klemme nogle Goo gået enten direkte på pletten eller på en klud eller køkkenrulle, og derefter gnide den limrester. Det kan tage mere end ét program til at få det hele, men med gnide, at goo skal bekende kulør. Mindre papiret sidder fast i limen jo bedre, men Goo gået bør stadig være i stand til at fjerne endnu en klæbrig pletten med nogle af koden papiret stadig fastgjort. Du måtte ønske at følge ved aftørring og rense området grundigt med en ren klud.

Brug Acetone og sprit

En anden god husholdning renere for at fjerne klæbende pletter er acetone, de samme ting bruges til at fjerne (eller snarere opløses) lim på neglene. Denne grundlæggende renere spiser gennem alle slags lim, herunder Super lim. Blot anvende det til området, enten direkte eller ved at duppe det på med en gnide klud eller køkkenrulle og gnid. Flere programmer kan være nødvendigt. Brug en lidt og holde anvendelse snarere end iblødsætning i området. Langsom og pæn vil generelt rense rod bedre. Efter rengøring væk rester med acetone, følge op med en tør ned ved hjælp af sprit. Være forsigtig med at bruge acetone på plastoverflader; Det kan spise gennem dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com