Hvordan til at hænge træ persienner uden parenteser

December 23

Hvordan til at hænge træ persienner uden parenteser

Træ persienner er en flot finish til et vindue behandling. De har typisk store træ planker og hoved skinner, sammen med parentes, at mount til vinduet top trim og hoved skinnen. Det er dog muligt at hænge en træ blind til det øverste vindue trim uden brug af parenteser. Dette vil give dig et renere udseende. Det eliminerer også den lille kløft mellem bagsiden af blinde og vinduet trim forårsaget af parenteser.

Instruktioner

•Drill to huller gennem ansigt af hovedet jernbane ca 1 inch indad fra hver ende. Bruge en bærbar boremaskine og et borehoved store nok tillade skruer til at glide gennem hovedet skinnen. Dette vil forhindre hoved jernbane fra opdeling når du køre skruerne ind i væggen. Inspicere løb løbsk mekanismen på toppen af hovedet skinnen. Hvis du kan tilføje et tredje skrue hul gennem midten ansigt af hoved jernbane uden at beskadige den løb løbsk mekanismen, gøre det. Dette vil tilføje ekstra stivhed til mount.

•Sæt hovedet jernbane over vinduet top trim og centrere det over vinduet. Lægge et vaterpas ovenpå hovedet skinnen og Placer blind, så det forbliver niveau på det øverste vindue trim. Markere huller du boret ind på hoved jernbane ved at placere en skrue i hvert hul derefter trykke på skruerne ind i skoven. Dette vil give dig en fordybning.

•Drill pilot huller i det øverste vindue trim med boret og en drill bit ca halvdelen af dine skruer. Bore pilot hul 1-tommer dyb.

•Sæt hovedet jernbane over vinduet top trim og center jernbane over hullerne. Sikre den hoved jernbane til vinduet med 2-tommer drywall skruer. Drywall skruer er sort og har tendens til at blande sig med træ finish. Du kan erstatte disse skruer for en anden sort; de skal dog længe nok til at gå gennem hovedet skinnen og i det øverste vindue trim af mindst 1 tommer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com