Bugs i indendørs plante jord

December 23

Bugs i indendørs plante jord

Hvor der er planter, er der bundet til at være bugs. Planter, der vokser indendørs er ingen undtagelse. Sunde planter er mindre tilbøjelige til at blive angrebet, så at tage et par forholdsregler og pleje af dit anlæg er det første skridt til at mindske risikoen for fejl i din jord.

Typer af Bugs

Undersøge dine indendørs planter ofte. Jord insekter er bragt til overfladen når du vand. Svamp myg er den mest almindelige indendørs jorden skadedyr, men tusindben eller pille bugs kan også findes i indendørs plante jord.

Symptomer

Hvis dit anlæg visnende selv med tilstrækkelig vand, eller vokser dårligt, kan du have fejl i din jord spise plantens rødder.

Forebyggelse

Brug altid rene gryder og frisk jord, når re potning. Ikke kingsize dine planter eller lad dem sidde i stillestående vand.

Behandling: kemisk

Placer dit anlæg i huden og gennembløde jord med insekticid sæbe til at dræbe nogen insekter. En systemiske insekticider er også effektiv.

Naturlig behandling

Isoler dit anlæg for at forhindre spredning. De fleste jord insekter vil ikke dræbe dine planter. Hånd vælge og disponere over større insekter. Hvis infestation er svær, fjerne din plante fra jorden og børste så meget snavs fri for rødderne som muligt. Genplante i en ny gryde med steril havejord. Smide gamle pot og jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com