Plantning gange for grøntsager

December 23

Plantning en køkkenhaven er æstetisk belønninger ud over økonomiske og ernæringsmæssige fordele for din familie. Men du behøver at vide for korrekt plantning gange for de grøntsager du vil vokse til at producere en bountiful høst.

Cool sæson afgrøder

Grøntsager, der trives i kølige temperaturer, fire til seks uger før frost ophører, er kendt som cool sæson afgrøder. Majroer, en hårdfør root afgrøde, vil trives hvis plantet i cool jord, som vil kartofler, løg, spinat, ærter og salat.

Frost-Tolerant afgrøder

To til tre uger før frost er forvist af forår tø, kan mange grøntsager med spiselige Rod dele plantes fra frø. Kandidater omfatter radiser, gulerødder, rødbeder og Pastinakker. Sennepsfrø er også klar til såning på dette stadium. Blomkål bliver en succes, hvis transplanteret som en sætteplante.

Bud afgrøder

At kende din omtrentlige endelige frost dato er vigtig for plantning grøntsager, især de bud. Se National Climatic Data Center for dit område gennemsnitlige frost datoer og være klar til tilså frø til snap bønner, sukkermajs og sommer squash lige efter den sidste frost. Transplanterede tomatstiklinger vil trives i jorden eller i containere.

Varm-sæson afgrøder

Varm-sæson grøntsager skal have jord opvarmet af forårssolen for at trives. Græskar, squash, vandmelon, cantaloupe og agurk er alle sol-elskende vin veggies. Plante frø en til to uger efter den sidste frost tidspunkt. Omfatte peber, sød kartoffel, lima bønner og aubergine på din varme-sæson plantning liste.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com