Hvordan man behandler en vand godt

December 24

Behandling af en husstand eller private godt kan gøres med nogle fælles butik-købte blegemiddel. "Chokerende" en brønd med blegemiddel skal udføres, når enhver form for byggeri er sket på eller i nærheden af webstedet godt. Området oversvømmelser kan også være årsag til behandling af vandet godt. Den samlede tidsramme for behandling af en brønd er ca. 24 timer. Det behandlede vand skal sidde i alle rør og vandtanke for dette tidsrum. I denne behandlingsperiode,, bør alle advares om ikke at bruge eller forbruge de blegemiddel-behandlede vand.

Instruktioner

•Pour ½ gallon af blegemiddel i 5-gallon spand og fyld op med vand fra haveslangen. Tage en krat pensel og rengøre alle nås indvendige områder af godt og vand tanke ved hjælp af blegemiddelopløsning. Brug gummihandsker, hvis du er følsom til at afblege.

•Pour en foropmålt mængden af husholdningernes blegemiddel i brønden. Følg en grundlæggende formel for 3 pints til 100 gallon af lagrede godt vand. Brug en tabel til at beregne mængden af vand i dit program (se link i ressourcer). Tillægger de nærmeste udendørs spidsende haveslangen og køre vandet tilbage ned i brønden. Køre vandet indtil en særskilt blegemiddel lugt er observeret. Lukke vandet ud efter 5-10 minutter af blanding.

•Flush alle toiletter og Kør alle indendørs vandhaner indtil den samme tunge blegemiddel lugt er bemærket. Så vandet kan sidde i mindst 8 timer. Normalt er 24 timer optimal for blegemiddel at gøre sit arbejde. Skylle vand systemet ved at åbne alle udendørs studsene og lade vandet til at flyde. Holde rødmen indtil blegemiddel lugten har spredes. Køre alle indendørs vand vandhaner, indtil blegemiddel lugten har aftaget.

Tips & advarsler

  • Brug kun almindelig blegemiddel. Brug ikke nogen duftende blegemidler. Holde chlorerede vand fra at løbe ind i septiktanke systemer som tunge blegemiddel vand vil dræbe bakterier anvendes til fordøje den faste stoffer i septiktank. Retræte septiktanke system med en bakteriel agent, som slippe X, efter klor behandling af brønden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com