Sådan landskab et moderne hjem

December 24

Sådan landskab et moderne hjem

Moderne hjem fremvise moderne arkitektur og dekorativ landskaber at blend godt med andre boliger overalt i et kvarter. Disse boliger har et rent look uden alt for meget rod. Store vinduer, neutrale farver, grundlæggende firkantede og rektangulære former og rene linjer er blot et par funktioner jer måtte kommentar i et moderne hjem. Moderne boliger har også landskaber, denne funktion godt trimmet indfødte planter, prydtræer, blomster, grønne plæner og formet buske. Med de rigtige materialer, kan du nemt oprette en enkel, ren landskab med et par detaljer, der vil gøre dit hjem stå ud.

Instruktioner

•Skriv ned en liste over planter, buske og træer, du allerede har i hele din værftet og lave en supplerende liste, der omfatter alle planterne du ønsker at købe. Mange moderne hjem har rosenbuske, tulip grænser, daises og andre enkle og dekorative planter. Hvis du bor i ørkenen, kan du købe aloe vera planter og blomstrende kaktus til din værftet. Skrive ned hvad du gerne vil forbedre om dit hjem. For eksempel, du kan blot ønsker at rydde op din værftet og fjerne overskydende vækst på buske, eller du skal muligvis yderligere planter til at skabe det look, du ønsker.

•Applicer 5 pounds af ukrudt og foder for hver 1.000 kvadratfod af plænen. Jævnt distribuere ukrudtsmiddel og gødning i hele gården og vær forsigtig ikke at anvende for meget i ét område. Vent et par dage til en uge for produktet til at arbejde og dræbe eksisterende ukrudt mens også gøde din græs.

•Mow græsplæne så græsset står 2 inches høj. Drys yderligere græsfrø jævnt i hele gården og anvende ekstra frø til spredte områder med mindre græs. Vand din græsplæne med 2 eller flere inches af vand tidligt om morgenen inden solen kommer op.

•Brug sakse beskære buske og træer allerede i din værftet. Cut off døde grene, sammen med overskydende vækst til at skabe en ren, stylet look.

•Plant yderligere træer og buske, træer hvis det er nødvendigt, i en lige linje langs hegnet og plads små 3 til 5 fødder fra hinanden. Nogle moderne hjem har allerede den rette balance mellem planter, så kun kan du tilføje træer, hvis der er store åbne rum, eller hvis du kun har en græsplæne og et par blomster.

•Plant blomster, der vokser godt i dit område langs ydersiden af din forhave gangbro. Hvis det er nødvendigt, indtil jorden med en have rorpind til at fjerne klipper og løsne stramt komprimeret snavs. Tilsæt 5 eller flere inches af kompost til jorden og plante blomster i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com