Hvordan til at udfylde hullerne mellem en balje tud & en glasfiber Surround

May 1

Hvordan til at udfylde hullerne mellem en balje tud & en glasfiber Surround

Mange gange hvis du udskifte tuden på dit badekar eller bruser ny tuden vil ikke passer ordentligt. Du vil enten nødt til at skære hul større eller udfylde den kløft, der er tilbage, hvis den nye tud er mindre. Når du udfylder et hul vil du nødt til at tilføje til glasfiber væg ved hjælp af en glasfiber spartelmasse. Glasfiber filler er en spartel og kræver catalyst for at hærde. Glasfiber spartelmasse vil obligationen til de eksisterende glasfiber og udfylde hullerne. Fyldstof vil også skulle være gel belagt med gelcoat, der matcher din balje.

Instruktioner

•Mark de områder, hvor hullerne er med en permanent markør og fjerne den nye tud fra karret, udsætter hul i karret væggen.

•Break 2-tommer lange stykker ud af et træ rør stick skal bruges til underlag hvor fyldstof vil gå. Bruger en hot limpistol, lim stykker af røre pind på bagsiden af bruseren væggen direkte, hvor hullerne er. Forlade nok røre pind udsat for fyldstof til at lukke huller omkring tuden.

•Tag på gummihandsker og mix fyldstof med katalysator, følge anvisningerne på objektbeholderen katalysator. Påføre spartelmateriale direkte oven på de limet røre pinde ved hjælp af en spartel og udjævne fyldstof, så det er plan med den omkringliggende glasfiber. Lad fyldstof hærde i en til to timer.

•Holde den nye tud op til hullet til at bestemme, om det vil passe. Hvis hullet er nu alt for lille, hvor fyldstof blev tilføjet, sand ned fyldstof med 200-sandkorn sandpapir indtil tuden passer. Sand overfladen af fyldstof, indtil sømmen er ikke længere synlig og fyldstof er glat.

•Rengør overfladen af glasfiber med en klud og acetone til at fjerne støv eller andre forurenende stoffer.

•Mix gel coat med katalysator i en lille spand og røre det grundigt med en røre pind. Følg anbefalingerne på beholdere til den korrekte mængde af katalysatoren. Anvend gelcoat at karret med en pensel. Lad den første frakke hærde og finde ud af, hvis den har brug for en anden frakke. Hvis den første pels ser tynd tilføje en anden frakke og lad gelcoat hærde i 24 timer.

•Tilslut din nye tud til karret og caulk rundt sømmen af tuden med en caulk pistol til at forsegle den.

Tips & advarsler

  • Ren alle værktøjer eller leverancer, som få harpiks eller gel coat på dem med acetone, før glasfiber hærder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com