Sådan bruges en haven slange til at opvarme en Pool

December 24

I det 21 århundrede, fokus er begyndt at flytte stærkt til solenergi og alternative energikilder. Den menige mand kun forsøger ikke at gøre sin del for at hjælpe miljøet, men mange mennesker har lært at ved hjælp af solenergi, kunne oprettes en masse strøm til en forholdsvis billig pris. På dette notat, hvad med at prøve at opvarme din pool med solens energi? Sikker på du kunne bare lade solens lys rammer overfladen og filter ned, højre? Forkert. Der er en meget mere effektiv måde og det er gennem brug af haven slanger.

Instruktioner

•Lay den sorte krydsfiner på jorden i nærheden af poolen. Dette vil være i bunden af din nye pool-varmesystem.

•Lay en af de sorte slanger på krydsfiner så at det vind frem og tilbage på tværs af krydsfiner uden overlapning selv. Du vil ønsker den mandlige ende af slange til at hænge poolen.

•Tilslut den anden sorte slange til afløb outlet på din pool. Hvis der er ingen drain outlet på din pool, der forbinder til en haveslange, simpelthen drapere hunkønsenden af denne slange i vandet, fra den første slange mandlige ende.

•Tilslut den mandlige ende af andet slange til vandpumpe og derefter slutte hunkønsenden af de første slange til vandpumpe. Nu vandet vil skal pumpes ud af puljen, gennem slanger, opvarmet af solen, og der returneres til poolen.

•Hvis du vil øge effektiviteten af denne metode, kan du indstille de slange, der trækker vand fra poolen på et stykke krydsfiner af sine egne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com