Hvordan du installerer lavspændingsinstallationer værftet lys

December 24

Tilføje lav spænding lys til din værftet og haven er en hurtig, nem og billig måde at tilføje skønhed til dit hjem. Lav spænding lys kan også give et mål af sikkerhed til dit hjem ved belysning op stier og trapper for mennesker, der ankommer om natten. En væsentlig fordel ved lav spænding lys er, de er sikkert for en boligejer at installere. Da de er drevet af en lav spænding transformer, er der ingen grund til at bekymre sig om at få chokeret over husstandens aktuelle. Her er hvordan du installerer lavspænding lys omkring dit hjem.

Instruktioner

•Decide hvor du ønsker dit lys til at være placeret. Det er en god idé at lave et diagram over din værftet eller gangbro og mærke på det hvor du vil placere dit lys. Husk på, at lav spænding lys ikke smide så meget lys som almindelige lys (de er generelt 7 watt), så du vil finde dit lys 8 til 10 fod fra hinanden.

•Measure afstand fra din eksterne strømkilde, kører i en kontinuerlig streng til hver af dine lys. Tilføje omkring 10 procent til afstanden til sikre, at du kan efterlade nogle slack ledning på hvert lys beliggenhed.

•Indstil størrelsen af lav spænding belysning kit du nødt til at købe ved at addere kravene til strømforsyning af hvert lys. For eksempel, hvis du har 10 lys og hver kræver 7 watt, skal du en lav spænding transformer, der kan levere mindst 70 watt. Det er som regel en god ide at oversize du transformer lidt hvis du ønsker at tilføje mere lys senere.

•Lay ud af din lav spænding wire ved at køre det fra strømkilden langs ruten du planlagt ud. Installere hver af dine lys efter fabrikantens anvisninger. De fleste lys har to ledninger kommer ud af dem, hver med en skarp metal fane designet til at gennembore beklædningen af lavspænding kabel. Blot vedhæfte én fane til hver side af kablet ved at klemme dem fast på kablet.

•Når installation alle lysene, gå tilbage til power source ende hvor du vil installere lav spænding transformer. Adskille lavspænding kabel i to ledningerne og strimler ca ½ tomme beklædningen off hver ledning.

•Sæt ledninger til de to klip på transformer og plug transformer til din strømforsyning. Dit lys bør alle kommer. Hvis en eller to ikke, sørge for, klippene har været knyttet fast nok til faktisk gennembore den beskyttende beklædningen på lav spænding kabel og der arbejder pæren.

•Hide din lavspænding kabel ved hjælp af din skovl at grave en lavvandet 2 - til 3-tommer grøft eller et slot i græsset til at sætte kablet.

•Indstil timer på transformator så din nye lav spænding værftet lys vil komme på et passende tidspunkt, og du er færdig.

Tips & advarsler

  • Det kan være svært at se lav spænding lys i lyse sollys; dens nemmere at kontrollere, at de arbejder på twilight.
  • Det er en god ide at købe nogle udskiftning pærer på samme tid du køber dit lys kit, på den måde kan du være sikker på, at du får den rigtige pære. (Pærer er ikke standard og ikke alle pærer passer alle systemer.)

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com