Hvordan man opbygger en kold ramme for anlægget starter

December 25

Hvordan man opbygger en kold ramme for anlægget starter

Kolde rammer er forholdsvis let at opbygge og skabe en god måde at udvide dit vækstperioden. Når korrekt bygget og placeret, de kan holde indvendigt temperatur op til ti grader varmere end udenfor. Hvis det er muligt, altid placere din kolde ramme til en sydlige eksponering. Den nemmeste måde at gøre en kold ramme er at bruge en gammel træ vindue til låget. Du kan normalt finde en på en brugt bygning levering butik eller redde virksomheden. Vinduet installatører har undertiden gamle vinduer at de kan give dig eller sælge for et mindre gebyr.

Instruktioner

•Measure dit vindue til at bestemme, hvor stor ramme skal være. Den færdige ramme bør være en fjerdedel tomme mindre end vinduet. Brug cedar, redwood eller tømmer behandlet med konserveringsmiddel plante-venlige for rammen. Skære din 1 x 6 bestyrelser, så du har to boards til bagsiden, front og sider. Bestyrelserne bør være en halv tomme kortere end de ud dimensioner af vinduesrammen. For eksempel, hvis din vinduesstørrelse er 36 af 30 inches, gøre forsiden og tilbage boards 35,5 tommer og siden boards 29,5 inches. Rammen skal skråner ned med en sats på en tomme per fod fra tilbage til forsiden. For eksempel, hvis siderne er tre fod lang, bør front tre inches lavere end tilbage. Skær to af side boards på den rigtige hældning og skære en af de forreste boards til at matche side højden.

•Klippe to 12-tommer stykker af 2 x 2 og to flere stykker til at matche højden af de forreste bestyrelser. Disse er din Hjørnestolperne. Juster bunden af de nederste brædder med bunden af 2 x 2 stykker og bruge to galvaniserede skruer på hver side til at vedhæfte bestyrelser til at danne en rektangulær ramme. Sæt de øverste brædder oven på det lavere niveau af rammen og vedhæfte til 2 x 2's med to skruer på samme måde. Placer vinduet på rammen, så det hænger ud sider og front af kvartal tommer. Vedhæfte vinduet til rammen ved at skrue hængsler til indersiden af den øverste tilbage ramme og den indvendige bagsiden af vinduet. Når færdig vinduet bør udhæng front og sider i rammen af en mindst en fjerdedel tomme, som vil bidrage til at holde vand ud af rammen.

•Vælg en placering, der får masser af sollys og har nogle vind beskyttelse. Grave ud site til at matche størrelsen af din kolde ramme. Gøre hul lidt større end rammen for at placere rammen nemmere. Dybden af hullet skal være omkring seks inches med en plan bund. Placere rammen i hullet, så hældningen er mod den herskende solen. Tilbage fyld snavs omkring siderne til at sætte rammen fast i position.

•Tilføj to til tre inches af grus til bunden af rammen for dræning. Støvtætte fjernet jorden at tegne sten og andet snavs. Bland lige dele jord og kompost og fylde rammen til inden for en tomme af toppen.

Tips & advarsler

  • Hvis din værftet er meget eksponeret, beskytte din kolde ramme mod vinden ved at gøre barrierer omkring siderne og tilbage. Baller hø arbejde særlig godt som læhegn og isolator.
  • Gravende dyr som modermærker kan være en plage i haven. Holde dem ud af din kolde ramme foring i bunden med trådnet før fylde den med jord og grus.
  • Gør ikke din ramme med træ, der er blevet behandlet med creosot eller pentachlorphenol. Disse kemikalier frigive dampe, som kan være skadeligt for dine planter i et lukket rum. Sikre, at alle behandlede tømmer du bruge indeholder kun plante-venlige konserveringsmidler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com