Sådan Care for en Areca Palm Tree

December 25

Populariteten af areca palm (Dypsis lutescens) viser i sin flere fælles navne, herunder golden sukkerrør palm, gul sommerfugl palmer og bambus palm. Det vokser udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 til 11. Palm's langsomme vækst og yndefulde vane gør det velegnet som container planter overalt, og det er vurderet som verdens mest populære palm dyrket som en stueplante.

Jord og vand

Areca palm har behov for moderat vand en gang etableret udendørs. Når nyplantede, holde jorden omkring rødderne fugtige, så vand en gang eller to gange ugentligt i varmt, tørt vejr. For container planter, holde jorden jævnt fugtig, men ikke klæg og holde luftfugtigheden høj af at holde beholderen på en pebble bakke eller dug det lejlighedsvis. Areca palm foretrækker rig, frugtbar, sure, godt afdrypning jord.

Sol eller skygge

Udendørs planter vokser bedst i sol, men vil tolerere halvskygge. Unge planter kan blive gule eller brænde hvis de får for meget sol. Indendørs container planter kan blive gradvist anvendes til skyggefulde forhold. Overgang en ny container plante fra fuld sol udendørs til indendørs lavere lysniveauer, lette det igennem med et par dage i dappled skygge på en veranda eller under et træ udendørs i varmt vejr og derefter til den klogeste sted du har indendørs.

Befrugtende Areca palmer

Areca palmer har brug for regelmæssige gødning. Udendørs, anvende en kornede palm gødningen indeholder mikronæringsstoffer. Bruge en 8-2-12 langsom frigivelse formel med mikronæringsstoffer i foråret, sommeren og falde. Bruge op til 1 1/2 pounds af gødning pr. 100 kvadratfod af palm baldakin. Undgå at indånde støv. For container planter, gælde 1 til 2 teskefulde for en 6-tommer gryde og 1 til 2 spiseskefulde til en 1-gallon pot tre til fire gange om året. Scatter granulerne jævnt over jordoverfladen og derefter vand dem i.

Afstand og beskæring

En hæk effekt ved palmer plads areca 3 til 6 fødder fra hinanden. Når plantning tæt på en bygning, plante palm et minimum af 4 fødder fra struktur. Håndfladerne vokse fra 15 til 20 fod høj, så ikke plante dem under tag udhæng eller lav luftledninger. Bladene på en ældre plante giver et 8 til 10 fod bred baldakin, mere hvis du har tilladt palm til klynge. Hvis du bruger areca palm som baggrund plantning, gør det muligt at bevare alle sine blade til en fuld effekt. Beskære væk lavere blade til at afsløre de gule, ende-leder trunks for en modellen plante. Du kan fjerne en udløber og rod det. Du måtte ønske at beskære udløbere væk til at åbne op i midten af landskabsarkitektoniske planter og holde container planter fra at få for stor. Når beskæring, brug sakse, der har været tørres af med en klud dyppet i sprit. Dette hjælper med at forhindre spredning af sygdommen.

Sygdomme og skadedyr

Areca palm er relativt skadedyr og sygdomsfri. Udendørs palmer kan blive udsat for en dødelig sygdom spredes ved leafhoppers, kaldet dødbringende gulfarvning, hvortil der er ingen kur. SAP-sugende skadedyr er mere tilbøjelige til at forekomme på stueplanter, og omfatter whiteflies, spider mider og skjoldlus. Være på vagt for dem og vaske dem af med en stærk spray af vand, når du først ser dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com