Hvordan du opretter et kvarter ur

December 25

Ideen bag et kvarter ur er at uddanne private borgere påhvordan man genkender og betænkningen mistænkelige aktiviteter samtidig fremme bedreforholdet til lokalsamfundet. Kvarteret watch medlemmer tjener som ekstraøjne og ører for politiet og kanal oplysninger mellem naboerog de retshåndhævende myndigheder i deres bestræbelser på at forpurre kriminalitet.

Instruktioner

•Spørg din politistation opsætning af et program. Planlægge et indledende møde på din blok. Se 373 planlægger en organisatoriske møde.

•Etablere grænserne for området watch på din første møde. Det skal være et område, der kan være effektivt set og vedligeholdes. Diskuter Hvad, hvordan og Hvornår betænkningen aktiviteter til politiet og effektive måder at bruge 911. Afdeling forbindelsesofficerer kan anbefale sikkerhedsforanstaltninger for hjem--som låse, lys og alarmer-- og identificere kriminalitetsudviklingen i dit community.

•Elect en roterende formanden til at føre tilsyn med programmet, og blokere kaptajner for at formidle information og hverve frivillige.

•Hold regelmæssige møder med de retshåndhævende personale til at uddanne naboer på lokale kriminalitetsmønstre, effektiv kriminalitetsforebyggelse og kriminalitet rapportering. Har din lov retshåndhævende repræsentant til stede som en vejledning for de første par møder og derefter returnere lejlighedsvis for at imødekomme beboernes spørgsmål og bekymringer.

•Opret en hjemmeside og nyhedsbrev at sende begivenheder og hændelser. Se 165 producere et nyhedsbrev.

•Sæt sammen og distribuere en liste over alle beboerne med deres hjem og e-mail-adresser, telefonnumre og oversigt over færdigheder (som er også nyttige for nødsituationer--Se 390 oprette en evakuering Plan). Opdatere listen som familier flytter eller ud af kvarteret.

•Plan kvarter watch tegn. Check med politiet om regler for deres udstationering og hvor man kan erhverve dem.

Kortindgangsdør politistation om at udvikle et communitypolicing program. Disse partnerskaber er et samarbejde mellem politiet, valgte embedsmænd og beboere, hvor input i hele Fællesskabet er udnyttet til at reducere forekomsten af kriminalitet og forbedre forholdet til lokalsamfundet.

Tips & advarsler

  • Kontakte den nationale kriminalitet kriminalpræventive råd (ncpc.org) for mere information om nabolaget ure.
  • Kvarteret Se programmer kræver et årligt møde med repræsentanter fra police department at fastholde engagement i programmet, at holde kommunikationskanalerne åbne i nabolaget og har et køretøj til at løse problemer, efterhånden som de opstår.
  • Nationale Night Out (nationaltownwatch.org) opbevares på én sommernat hvert år. Politifolk og brandmænd vises kvarter ice - cream socials, blok parter og parader landsdækkende.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com