Sådan Stop skadedyr fra spise Hosta planter

December 25

Efter investere både tid og penge i den perfekte blomster og planter den sidste ting enhver gartneren ønsker er at opdage, at deres hårde arbejde er ødelagt af irriterende smådyr. Hosta planter er ofte ramt af en række skadedyr, herunder både snegle og snegle. Flere metoder kan anvendes til at forebygge skadedyr fra at ødelægge Hosta planter.

Instruktioner

•Purchase sunde planter. Når de søger Hosta planter føje til en have være sikker på at få planter, der har tykke, voksagtige blade. Jo tykkere bladene er, jo sværere er det for sneglene at fodre på planterne, da de vil have svært ved bidende bladene.

•Sæt kobber ringe strategisk omkring baserne af småplanter. Kemiske reaktioner forårsaget af kobber ringene kommer i kontakt med de agersnegl kroppen forårsager slug at dø.

•Øge bladene af Hosta planter så at de ikke rører jorden. Af enten binder plantens blade op eller fjerne den nederste hængende blade, det gør det mere vanskeligt for snegle at klatre anlægget.

•Tag snegle og snegle fra haven i hånden. Havearbejde handsker, afhente en slug fra anlægget Hosta og enten placere det i en pose til at blive kasseret eller i en plastik kop med saltvand i det. Saltvandet vil dræbe snegle og snegle. Kassér den saltvand med skadedyr. Hold en plastik kop til fremtidige havearbejde brug.

•Dæk det omkringliggende terræn område med købt diatoméjord. Denne blanding af knust skeletrester af forskellige skaldyr kan købes på de fleste havearbejde Centre. Dette produkt er gavnlige i at det skærer snegle og snegle, når de krydser det, forårsager dem til at blive dehydreret. Det er imidlertid nødvendigt at genopbygge det efter regn.

•Opret en fælde at drukne snegle og snegle bruger en container delvist fyldt med øl. Ved hjælp af en hånd spade eller skovl, begrave en plastikbeholder, således at kanterne er udsat ikke mere end 1/2-inch omkring beholderen. Fylde beholderen 1/2 fuld af øl. Lad det sidde natten over. Smid de døde snegle næste morgen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com