Hvordan man kan tage en Metal skur fra hinanden

December 25

Hvordan man kan tage en Metal skur fra hinanden

Den gamle metal haveskur er begyndt at vise sin alder. Metal skure er lavet til at gemme redskaber og udstyr, græsplæne, men de er ikke lavet til sidste. År af regn, sne og varme vil begynde at rust og korroderer skuret. Ved udskiftning af metal skur kan du muligvis bruge den oprindelige fundament, afhængigt af instituttets tilstand. Du bliver nødt til at tage gamle metal skur apart første. Det er en god idé at have en hjælper for dette projekt at holde væggene på plads, mens du frakobling væggene.

Instruktioner

•Sæt et step stigen til den ene side af taget. Spørg en hjælper til at holde den fastholde skruehoveder med en skruetrækker, mens du arbejder fra inde i skuret. Fjern de nødder, der sikkert taget bevarer skruer til side med en topnøgle. Fjern alle de skruer, der sikker tag til sidepaneler, foran og bagtil af skuret.

•Fjern fire fastholde skruer, der sikkert taget til midten af det bageste panel. Der er også fire skruer i den forreste center og eventuelt i den midterste toppen af skuret, hvis du har et center skinne. Hvis nogen af de fastholde møtrikker nægter at komme, forstå møtrikken med udgangen af et par af vice greb. Skubbe og trække skruen ved møtrikken indtil skrue pauser.

•Træk taget paneler ud af toppen af skuret med bistand fra hjælperen. Fjern de skruer, der sikker center skinne til toppen af skuret væggene. Spørg din hjælper til at holde skinnen i midten, så skinnen ikke falder. Løft bandage fra væggene efter at fjerne skruerne.

•Tag forreste og bageste gavle fra forsiden og bagsiden af skuret. Gavlene er de vinkel portioner, der taget lægger. Gavlene sikre normalt med fire skruer i nærheden af hjørnerne af skuret. Spørg din hjælper til at holde gavlene støt som du fjerne skruerne.

•Locate og fjern den bevarer skruer sikring hjørne af frontpanelet til sidevæggene. Har din hjælper holder foran, mens du fjerner den sikre hardware, der sikrer bunden af frontpanelet foundation-platformen. Afhængigt af hvilken type af platform din stald sidder på, skal du have en svensknøgle eller en skruetrækker.

•Unfasten de skruer, der sikker bagpanelet til væggene, mens hjælperen holder bagpanelet konstant. Fjerne den hardware, der sikrer i bunden af den bageste væg foundation-platformen.

•Spørg din hjælper til at holde hver side konstant som du fjerne bolte eller skruer sikring bunden af sidepaneler til foundation-platformen. Din foundation-platformen er nu klar og klar til din nye stald.

Tips & advarsler

  • Metal kaster kommer i en bred vifte af former, størrelser og konfigurationer. Altid begynde øverst og arbejde din vej ned når demontering en metal skur.
  • Bære læder arbejdshandsker, når du flytter panelerne i den metal skur. Metal ender vil være skarpe og kan forårsage skader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com