Sådan skærpe Stump vinkelsliber Bits

December 26

Sådan skærpe Stump vinkelsliber Bits

Når du skærer træerne, som det regel fordi de har døde eller er blevet fjernet for landskabspleje formål. Rodløshed et træ er ikke let, og en stump er altid efterladt. En stump vinkelsliber hjælper genbruge træ resterende fra stumpen. Slibe det ned til barkflis er en god måde at lave din egen spredning for buske og buske. Bits på en stump vinkelsliber hjul slides ned efter hver brug, men hvis du har et par elementer i din garage, det er let at slibe dem på din egen.

Instruktioner

•Tag tænderne (eller alle) fra din stub kværn. Afhængigt af mærke og model af dit grinder, vil individuelle grinder bit fjernelse variere. Se din instruktionsbog for præcise instruktioner om hvordan man gør så.

•Installer din diamant grinder hjul (hvis nødvendigt) og don din sikkerhedsudstyr.

•Indstil værktøjet hvile i en højde, der giver mulighed for at trykke på hver bit i hjulet med spidsen opad. Dette vil vise sig nyttigt, når skarpheden for den rette vinkel.

•Tryk på hver stub bit til hjulet med carbide del af grinder bit vender opad (eller mod loftet).

•Bevæg stump vinkelsliberen lidt frem og tilbage mens presset mod dine hjul. Dette giver mulighed for en selv skarphed og forhindrer overskydende slid på slibning hjulet.

•I mellem bits, sprøjte ned dine hjul med vand fra flasken. Varme er en diamant grinder værste fjende, så køle det ned i mellem hver bit vil forhindre overophedning, samt skader på din vinkelsliber bits og hjulet selv.

Tips & advarsler

  • Nogle tips fra andre online stump slibning fora omfatter ".. .pivoting tand som den bevæger sig frem og tilbage til at skabe en jævnt runde profil... også, male meget foran indtil du har en lille flad af skarp kant pivot tand for at oprette en række skarpe steder og en anden lille lejlighed så rotere et par passerer at selv ting op." Prøv en metode, der virker for dig og dine træstubbe først, derefter prøve et par andre metoder til efterfølgende grindings at se, hvad der fungerer bedst.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com