Vaseline til at stoppe en Toilet lækage

December 26

Vaseline til at stoppe en Toilet lækage

En lækage i dit toilet er ikke altid synlige. Dele inde i tanken kan forårsage dit toilet at lække vand i skålen. Dette kan begynde at få dyre, som toilettet vil derefter konstant refill selv. Disse interne utætheder stammer ofte på flush ventilen på indersiden af tanken. Før du knæk åbne din værktøjskasse, prøve at bruge Vaseline til at stoppe en toilet lækage.

Toilet drift

Toiletter kan ser kompliceret, men deres operation er simpel. Vandforsyningen til dit hjem kroge op til et stativ kaldet udfylde ventil inde toilet tank. En float knyttet til udfylde ventil Rider op og ned på vandet inde i tanken. Du trykker på tank håndtaget løfter flush ventilen i bunden af tanken. Som vandet løber ud af tanken, sænker float, som tænder på udfylde ventil. Når tanken fyldes, float stiger og i sidste ende nedskæringer lukker udfylde ventil på et forudbestemt niveau.

Flush ventiler

Flush ventilen i et toilet består af overløb rør og toilet stopgarn forsamling. En kæde hooked til toppen af Stopgarnet løber til toilet tank løftestang. Stopgarnet passer ind i stikkontakt i bunden af tanken. En tynd læbe kører rundt på undersiden af Stopgarnet hjælper med at holde stopgarn justeret i outlet hul og forsegles tæt.

Utætte toiletter

En af de almindelige årsager til en utæt toilet er en dårlig stopgarn på flush ventilen. Fordi disse stopgarn er konstant udsat for vand i toilet tank, kan de i sidste ende begynde at bære. Hvis kanterne af Stopgarnet begynder at knække eller slid, Stopgarnet ikke forsegle korrekt når det sæder tilbage ned på flush åbningen. Dette kan forårsage på toilettet hele tiden køre som udfylde ventil fylder tanken som vandet løber ud i skålen.

Bruge Vaseline til at stoppe en lækage

Slukke for vandforsyningen til toilet på vandforsyning ventil. Skylle toilettet, således at alt vandet inde løber ud. Fjerne låget tank. Tørre op vand tilbage inde i tanken med en svamp. Løft Stopgarnet og prop det mod overløb rør. Anvende en lys frakke af Vaseline omkring kanten af den flush ventil åbning. Stopgarnet og genskabe vandforsyningen ved at åbne levering ventil. Erstatte tank låget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com