Tips til en grønnere hjem

December 27

Tips til en grønnere hjem

Hybrid-biler og genanvendelige indkøbsposer kan hjælpe dig med at reducere dit kulstof-fodaftryk uden for dit hjem, men sænke din miljøpåvirkning starter lige hvor du bor. Med mængden af tid, du bruger i hjemmet, vil de ændringer, du foretager der påvirker dine samlede indvirkning på jorden. Gøre flere små ændringer i hjemmet for at gøre dit hus og livet grønnere.

Temperaturregulering

Indstille din termostat på det mest behagelige temperatur for dig og lade det der hele året. Ændre termostaten til 72 grader for at køle ned om sommeren giver kun mening, hvis du ikke cranking det op til 80 om vinteren at varme op. Holde en permanent temperatur hele året rundt for at undgå energi strømstød fra over kompenserer for de udvendige temperaturer. Hvis du finder dig selv en smule koldt om vinteren, bære en trøje i stedet for at skrue op for varmen. Få dit hjem klar til ekstreme temperaturer på begge sider af termometeret ved tætningsstrimler, weather-stripping og installere storm døre og vinduer.

Affaldsreduktion

Hvis du ikke genbruge, start ud med en ekstra bin til din genanvendeligt. Uanset om du placerer den genanvendelse bin på kantstenen eller tage det til en genbrugsstation selv afhænger af det lokale affald administrationsselskabet, men adskille skidt fra genanvendelige materialer er den måde at starte. Uden for genanvendelse, genbrug alt hvad du kan. Gem din plast smør og yoghurt krukker til opbevaring af rester eller for at starte stiklinger i foråret. Glasflasker gøre eco-chic vaser og køkken opbevaring. Gemme aviser for papir mache projekter eller for at beskytte andre overflader for craft-projekter. Oprette en kompostbunke i din værftet for organisk affald som madrester og kaffegrums. Den rige jord, der snart vil erstatte komposten kan være til gavn for dine blomsterbede og haver.

Vand

Investere i lav flow toiletter og Energy Star opvaskemaskiner og vaskemaskiner til at spare på vandet, samt elektricitet eller gas. I stedet for at lade vandet til løbe mens du vasker enkelte retter, skumme dit hår under bruseren eller børste dine tænder, skal du slå det fra at redde flere gallon per minut. Temperaturen i dit vand gør en forskel i mængden af energi du bruger samt din elektricitet eller gas regningen beløb. Mens en Energy Star-rated vandvarmeren er bedst, kan du gøre en forskel ved at sænke temperaturen, som dit vand er opvarmet til og ved hjælp af koldt vand når det er muligt for vaske tøj eller skylle retter.

Husholdnings produkter

Vælge økologiske fødevarer fra lokale kilder, når det er muligt og spise, hvad der er i sæson i dit område. Dette gør en betydelig indvirkning, som de fødevarer, der kommer ind i området skal være leveret, normalt på store, olie forbrugende lastbiler. Bruge organiske produkter for at rengøre derhjemme så godt. Hvidt destilleret eddike blandet med vand kan desinficere, deodorize og rense de fleste overflader i dit hjem. Kombinationen er simpel, billig og effektiv nok til at rense et vindue uden at efterlade striber.

Magt ned

Mens det kan være mere bekvemt at forlade din stationære computer, der kører hele tiden, er ikke det koste effektivt eller energy smart. Tænd computeren, hvis du ikke skal bruge det inden for et par timer ned. Afmonterer opladere til din mobiltelefoner og andre små gadgets, når du ikke er opladning af enhederne. Opladere selv sutte lidt af energi, mens de er tilsluttet. Minde andre i dit hjem til at slukke lys og andre elektronik, når de forlader et værelse. Hvis du skal på ferie eller bliver væk fra dit hjem, lukket ned alt undtagen dit alarmsystem og køleskab. Frakoble eller magt ned ur radioer, computere, kabel-tv og alt andet du kan tænke på.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com