Oplysninger om, hvordan man Reglaze kulturperler marmor forfængelighed køkkenbordet derhjemme

December 27

Med klassisk udseende og stil af marmor i en let, tilpasselig finish, der koster mindre end ægte marmor-- og uden risiko for sprængning fra temperatur variationer samt--forbliver kulturperler marmor et populært forfængelighed og countertop materiale. Fremstillet af en blanding af glasfiber harpiks, knust kalksten og pigmenter, derefter toppet med en klar gelcoat, er kulturperler marmor forholdsvis blødt. Ridser, buler og diset misfarvninger fra forkert rengøring let resultere med alderen. Resurfacing, eller reglazing, producerer et som-ny glans, men. Selv om fagfolk tilbyde omfattende og dyre sprøjtes på finish, gøres de fleste reglazing nemt derhjemme.

Instruktioner

•Klart forfængelighed køkkenbordet overfladen af sæbe retter, prydgenstande og andre objekter. Sørg for du har masser af arbejdsområde på værelset samt, at fjerne elementer såsom skraldespande eller håndklæder, der kan komme på din måde.

•Anvend en svamp eller blød klud og en husstand renere med en neutral pH at rydde køkkenbordet grundigt. Vælg mellem direkte anvendelse rensemidler og dem du skal blande med vand, efter brugsanvisningen produkt. Komme ind i hjørner og ujævnheder med en tandbørste, især omkring vasken bassinet kant, skrubbe let for at fjerne oprustning.

•Rinse rengøringsmiddel fra overfladen, fugte en ren klud og aftørring overfladen, derefter skylle kluden og aftørring køkkenbordet igen. Tørre køkkenbordet helt, gnidning med en frisk, tør klud.

•Våd et stykke af 100 - 120 sandkorn sandpapir. Sand stukket eller ridset områder af den kulturperler marmor bordplade, re fugte sandpapir som nødvendigt for at sikre, at det stadig er fugtig. Brug fast og konstant pres under slibning, arbejder i en cirkulær bevægelse. Aggressive eller overdrevne slibning kan bære gennem overfladen og yderligere skade udseende. Udglatte kanterne af defekten, og arbejde så meget af skamplet ud som muligt uden slibning for dybt.

•MOP op til slibning støv med en fugtig klud eller svamp, at komme i defekten. Stryg den slebne område med acetone, anvendes med en køkkenrulle. Tillad område at lufttørre i 30 minutter til en time.

•Forbered en todelt kulturperler marmor epoxy fyldstof, blande fyldstof med den kemiske hærder ifølge producentens anvisninger. Tilføje en lille mængde farvestof, hvis det ønskes, at matche farven på din kulturperler marmor, efter produktet retninger for beløb.

•Spread epoxy fyldstof på tværs af det beskadigede område, arbejder det ned i defekten. Brug en plastik spatel--typisk forsynet med epoxy - og ansøge fyldstof meget som du ville frost en kage. Mound epoxyen op lidt så det er en brøkdel over køkkenbordet overflade. Lufttørre fyldstof for 10 til 20 minutter.

•Sand de fyldte områder med våde sandpapir igen, ved hjælp af 100 - 120 sandkorn sandpapir til at starte. Grov-sand indtil fyldstof er flugter med den omkringliggende køkkenbordet, derefter skifte til i stigende grad finere gryn, slutter med våde 1.000-sandkorn sandpapir. Arbejde ud fra det beskadigede område med 1.000-sandkorn sandpapir, der dækker hele køkkenbordet overfladen til at udjævne diset, ru overflader eller fine ridser.

•Drej en hårtørrer, og opvarme de reparerede områder for at tørre nogen fugt dybt i reparationen. Flytte hårtørreren konstant, holde den 8 til 10 inches over det beskadigede område overflade. Tillad område at lufttørre natten alternativt.

•Spread en lille mængde af automotive efterbehandling sammensatte, bruges i voksning, på tværs af køkkenbordet. Give stof til at danne en tåge, så buff køkkenbordet med et højhastighedstog buffer monteret med uld puder. Begynder med den langsomste hastighed, arbejder op hastigheder gradvist til at producere en høj glans finish.

•Pour en lille mængde af flydende polsk designet til kulturperler marmor hen over overfladen. Gnid det lidt, så lad det tørre og danne en tåge. Brug en ren, blød klud til at polere væk den polske, øge den nyligt reglazed skinne af din kulturperler marmor forfængelighed køkkenbordet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com