Kan du sætte et skur på en seng af grus?

December 27

Skure er nyttig opbevaringsrum og kan bygges på mange måder. Tjekke bygningsreglementer og bolig regler først; Nogle jurisdiktioner har begrænsninger og regler på typerne af skure, fonde og andre faktorer. Størrelse og formålet med et skur vil også påvirke typen af fundament og gulve; større skure for tungere redskaber og materialer kræver stærkere fundament. Grus er en grundlæggende komponent i mange fonde.

Grus som Base

Bruge grus som en base til at holde konkrete molerne eller træ skinner en skur eller angive en platform gulv direkte på en korrekt bygget seng af grus. Mange skuret planer eller instruktions sæt begynde med at gøre en base af grus, der komprimeres fast for at holde færdigstøbte beton moler til støtte for gulv bjælker eller træ skids, der vil holde en platform gulv. Nogle skur kits bruge platform gulve, der sidder direkte på en base af grus.

Forberedelse

En grus base kræver forberedelse. Området skur skal skitseret med stakes og Selvbygger sejlgarn og firkant med diagonal målinger skal lave 90 graders hjørner. Dybden af udgravning afhænger af størrelsen og vægten af skuret, men mindst 4 inches af medium grus (ca. 1/2-tommer i diameter) er ofte nødvendig.

Ukrudt, fugt barriere

Placere landskab stoffet eller sort plast under grus vil forhindre ukrudt og græs fra vokser under skuret. Også vil det blokere fugt kommer i træ på grus. Sprede denne barriere til at dække hele området, spil det i hjørnerne til at sikre det og sprede gruset over det. Bruge materiale tungt nok, at nogen skarpe kanter på grus ikke vil stikke huller i det, når grus komprimeres.

Størkne grus

Størkne grus med en hånd eller mekaniske sikret mod manipulation. Kompakt det indtil det er næsten en fast overflade; det vil stadig have små åbninger, der tillader vand at dræne væk. Bruge et board på tværs af grus med et niveau for at gøre den overflade niveau for skids eller bjælker hvile på det. Dette vil kræve justering grus i hånden; Du kan undertiden fremskynde processen ved at sætte en krydsfiner panel over grus og stampning det.

Imprægneret træ på grus

Altid bruge trykimprægneret tømmer eller lignende materiale til skids eller bjælker på grus. Uanset hvor god dræning, vil en grus base har nogle fugt, der kan forårsage ubehandlet træ til at rådne. Justere dræning omkring grus base, så jorden skråner væk fra området skur, mindst 1 tommer i 10 fod, så enhver regn eller andre vand vil løbe væk fra skuret og ikke ophobes i grus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com