Gør Homeowners forsikring dækker vand lækager?

December 27

Homeowners forsikring beskytter dig mod store out-of-pocket udgifter, hvis dit hjem er beskadiget. Politik har brug varierer efter type af hus, du ejer, og hvilken del af landet du bor i. Dækning af skader fra vand lækager varierer også af politik.

Dækning

Gennemgå din politik for at afgøre, hvilken dækning du har for vand utætheder. De fleste forsikringsselskaber ikke vil dække omkostningerne til at reparere røret men vil dække den resulterende vandskade.

Fradragsberettigede

For at modtage lavere præmier på deres homeowner's forsikring, mange mennesker vælger den højeste fradragsberettigede, de har råd til at betale.

Kravet

Når vandlækage er blevet stoppet, kan du identificere, hvilke dele af dit hjem er blevet beskadiget. Kalde din forsikring carrier for at diskutere indgive en påstand.

Priser

Ifølge State Farm, kan indgive et krav mod din forsikring påvirke dine priser for det følgende år. Afhængigt af størrelsen af fordringen, kan den også påvirke et forsikringsselskab vilje til at sikre dit hjem.

Overvejelser

Mængden af din selvrisiko kan være større end eller lig til udgifter til reparationer. Overveje om du ville være bedre tjent med at betale for reparationerne selv.

Advarsler

Dokumentere reparationsarbejdet ved at holde kopier af bud, fakturaer og kvitteringer, og tage billeder af alle faser. Hvis du har mistanke om en støbeform problem, kalde dit forsikringsselskab og holde prøver af væggen eller tæppe stykker, så virksomheden kan tjekke for skimmelsvamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com