Hvordan at reparere en revnet Foundation

December 27

Når fundamentet bliver slidt og revnet, kan det være nødvendigt at reparere og gendanne revner. Foundation revner er forårsaget af bilæggelse af jorden som instituttet sidder. Det er helt naturligt for jorden for at bosætte sig i løbet af instituttet. Du kan forvente en lille mængde af bevægelse omkring hvert 2 til 3 år. Reparere en revnet foundation kræver due diligence i forberedelse og procedure.

Instruktioner

•Rengør ud nogen løse partikler fra inde i revnen. Mange gange, når en foundation revner, forbliver små stykker i mellem knæk. Dette skal fjernes for at reparation skal være effektiv.

•Mix type "S" mørtel sammen med sand. Brug en 5 gallon spand, tilføje omkring 1/4 vand i spanden først. Blande mørtel og sand på 2 til 1 forholdet, to dele sand til én del mørtel. Tilføje sandet først. Dette vil forhindre blandingen i overbegreb i bunden af spanden. Tilføje mørtel og bland kraftigt, indtil du har en blanding, der er lidt klistret og forbliver på murske uden at falde ned.

•Våd knæk med vandslange. Hvis revnen er tørt, kan så mørtlen ikke bond effektivt. Vandet vil tillade mørtel til at blive trukket ind i porerne i fundamentet.

•Pack mørtel ned i revnen, ved hjælp af en lille peger murske. Ved hjælp af bagsiden af murske, tage mørtel fra spanden og tvinge det ned i revnen. Du kan være nødvendigt at pakke en stor mængde ind i revnen, inden det fylder. Gentag dette på bagsiden af instituttet.

•Glatte mørtel med murske, og sørg for, at eventuelle overskydende mørtel, der hængende er afskåret selv med foundation overflade. Tillad patch til tørre over de næste 6-8 timer. Holde patch fugtig for de næste 2 dage, så det er ikke tørre ud for hurtigt og knæk.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker, når du håndterer type "S" mørtel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com