Ordentlig Tøjvask folde teknikker

December 27

Lær hvordan du korrekt fold Tøjvask for at holde tøj og andre tekstiler, sprød og fri for rynker. Folde gør de stoffer, der er mere kompakt, åbne plads i kommode skuffer og skabe. Det sikrer også en organiseret vaskerum. I stedet for tøj stablet i en bunke, er de pænt foldet så de bliver gemt væk.

Skjorter

Korrekt fold skjorter, casual jakker, trøje, t-shirts og bluser for at gøre dem ser pæn og ordentlig. Knappen i toppen, midten og bunden knapper på alle button-down skjorter. Begynd foldning af æglæggende shirt med billedsiden nedad. Fold begge sider af skjorten i halvdelen, justere ærmer med siden folder. Hvis skjorten har en hale, fold halen af skjorten til manchetter, danner en lige linje tværs over bunden. Afhængig af størrelsen, fold skjorten i halve eller tredjedele på tværs.

Bukser og Shorts

Fold bukser og shorts til at gemme væk i en kommodeskuffe. Begynder ved at tilpasse inseams og udvendige sømme i benene. Fold bukser eller shorts på midten, danner en fure på den front center af benene. Kør krølle til toppen af bukserne og slutte front taljen læg, hvis nogen. Fold alle forreste stolpe. Hvis det ønskes, hænge bukser eller shorts på en robust bøjle. Fold et tykt papir vagt over søjlen af bøjlen, og fold bukserne eller lange shorts over baren. Eller hænge bukser fra deres manchetter af klipning dem til en buksepose bøjle.

Nederdele og kjoler

Pænt fold nederdele og kjoler opbevares i en kommode eller for at lægge i en kuffert. For at folde en nederdel, Luk lynlåse og Kantbelægninger og fastsætte nederdel front. Fold siderne ind til centrum. Afhængig af størrelsen, fold nederdelen i halvdelen eller på tværs i tredjedele. For en kjole, Luk alle knapper eller lynlåse og lægge den front. Fold øverst, som du ville gøre en skjorte, og derefter fold bunden i taljen. For en længere kjole, fold bunden op til knæene og derefter til taljen.

Sokker og underbukser

Deltag sokker sammen, så de ikke gør en rodet rod i dine skuffer. Start ved at lægge en sok jævnt på den anden. Opløfte dem sammen fra tæerne. På rib, skal du trække i toppen af den ydre sok over hele rullen. For at undgå at strække rib så meget, justere sokker og trække rib af den ydre sok over rib af andet. Eller blot justere sokker og rulle dem op sammen, uden foldning ribkanter på alle. For at folde underbukser, sæt dem ansigt. Fold dem i halve, og derefter i tredjedele.

Lagner og pudebetræk

For at folde en flad plade, strække det forkerte side op på en seng eller en tabel. Fold ark i halv på tværs tre gange, gør pæn folder. Fold det på midten på langs tre gange, folde hems sammen først, og derefter fold til hem, og igen fold til hem.

For et lagen, lægge det fladt, med undersiden af midten opad og til højre for hjørner opad. Fold ark i halv på tværs, og guffe de øverste hjørner i den nederste hjørner. Næste, fold ark i halv på langs, tilpasse alle hjørnerne sammen. Fold ark i halv langs længden og igen to gange mere på tværs.

Pudebetræk og håndklæder

Foldning pudebetræk og håndklæder er forholdsvis let. Fold pudebetræk i tredjedele på langs og tværs. Fold håndklæder i tredjedele på langs. Fold dem i halve på tværs. For større håndklæder, fold dem i tredjedele på tværs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com