Hvordan man laver hule beton Rock

December 27

Hvordan man laver hule beton Rock

Klipperne er indarbejdet i hjem landskaber af en række årsager. De anvendes som haven kantning, til opbevaring af jord, i nærheden af vandfald og damme og på deres egen, som skulpturelle elementer. Det er ikke altid gennemførlig, men at bringe i ægte sten eller klippeblokke. Kampesten eller store mængder af sten er tunge og specialiseret udstyr er ofte påkrævet for fjernelse og transport. Gøre din egen klipper på webstedet ved hjælp af beton på en konkret form. Hjemmelavet klipper er hule, hvilket gør dem mere overskueligt og let end solid, naturlige klipper.

Instruktioner

•Hammer eller skrue sammen flere længder af en af to tommer boards går i flere retninger at gøre en rudimentær anker. Ankeret bestemme ikke den endelige udformning af klippen, men skal være af en samlet størrelse, der er tæt på de ønskede rock dimensioner. Formålet med Armaturet er simpelthen at holde formen hønsenet fra kollapser under vægten af beton. En armature er ikke nødvendige for små klipper.

•Encircle anker i hønsenet. Hønsenet vil skabe et grundlag for beton kunne fordeles på. Twist ledninger på modsatte ender sammen at sikre sektioner af hønsenet rundt om ankeret. Hånd-bend hønsenet for at oprette den generelle form for en rock.

•Spread en to-tommer tykt lag af beton over formen med en murske. Som betonen begynder at indstille, våd murske og flyde overflade for at oprette glat fly på klippen.

•Dæk rock med plastfolie og tåge regelmæssigt med vand i mindst tre dage. Betonen skal helbrede gradvist så revner ikke vises. Fjern den plastfolie og lad rock hærde i mindst to uger.

•Stain fuldt hærdet beton rock med konkrete pletten af forskellige nuancer med en pensel til at fremkalde den naturlige nuancer af en klippe. Tillad pletten tørre.

•Paint konkrete rock med konkret sealer ved hjælp af et paintbrush, for at bevare beton og bejdse.

Tips & advarsler

  • En alternativ mulighed for at bygge et træ armature er at "ting" formen hønsenet med skum blokke.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com