Hvordan til at identificere træer med mørke røde blade

December 27

Hvordan til at identificere træer med mørke røde blade

Løvfældende træ blade bliver røde i efteråret, fordi den overordnede træ ikke producerer nok klorofyl for at holde dem grønne. Denne tilstand forårsager pigmenter kaldes anthocyaniner for at ændre farven på bladene fra grøn til efterårsfarver løv. Skyggen af røde varierer, afhængigt af hvilken type af træ. Mørkerøde blade udvalg fra Bourgogne til nuancer, der grænser op til lilla. Men de har alle én ting til fælles--de tilføje slående skønhed og interesse til efteråret landskabet. Tilføjelse af træer, der bliver mørk rød til din værftet vil give dig en smuk udstillingsgenstand i efteråret. Studere blade egenskaber for at afgøre, hvilken slags træ dråber, der efterlader.

Instruktioner

•Look for bladene af en rød blad blomme træ. Den lille, flosset kanter blade er Rosa-røde i spring og tur til en lilla-røde farve i efteråret. Et andet kendetegn af træet er dens bleg lyserød eller hvid blomstrer i foråret.

•Du kan identificere rød-bladet japansk ahorn ved sine skarpe, spidse blade med syv lapper på spidsen. Acer palmatum atropurpureum er en mellemstor ornamentale skygge træ. Løvet viser fra en mørk Bordeaux i foråret at crimson i efteråret.

•Pair skarptandede røde blade op med paradisæbler. De er sandsynligvis fra en Wisley Krabbe sort af crabapple træ. Løvet vender sig fra gul-grøn til rød i efteråret. Træet har også ru, skællet bark.

•Match trekant-formet blade med en rød ahorn (også kaldet sump ahorn, vand ahorn eller scarlet ahorn). Dette særprægede træ når højder af 90 fod og har lange, brede blade, måling 2 tommer til 4 inches i begge retninger. Rød ahorn vokser i tømmer stande fra østkysten til Minnesota.

•IDENTIFY en østlige hvid eg af sin lilla-røde blade. Dette træ er også kendt som gaffel-blad eg eller ridge hvid eg. Dens blade foranstaltning 4 inches til 10 inches i længden, er tynde og lidt rektangulære i form.

•Spot en sort gummi træ eller sort tupelo hvis bladene Drej fra en blank grøn til en lyse rødt i efteråret. Træet vokser også karakteristisk blåsorte frugt og blomstrer med grønne blomster i foråret.

Tips & advarsler

  • Tage et billede af bladet for at vise en ekspert. Zoome ind på funktioner som vener, kanter og stamceller. Bringe billedet til en person med de lokale kooperative udvidelse eller Universitet office. Du kan også kigge efter vejledning på en planteskole.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com