Hvad dræber Black Mold?

December 28

Stachybotrys chartarum (også kendt som "sort mug") er en mørk-farvet og meget toksigent skimmel koloni, der danner steder med overdreven stående fugt. Hvis du har en sort mug koloni, bør du ikke forsøge at fjerne det selv. Sort Mugsporer er stærkt kræftfremkaldende og total fjernelse kræver ekspert pleje. Ikke desto mindre, hvis du insisterer på at angribe formen selv, altid bære en vejrtrækning maske og briller, og overveje nogle effektive værktøjer til at hjælpe dig på vej.

Varme

Mug avle ikke hvis det mangler en konsekvent og rigelig kilden af fugt. Når du tørrer ud nogen sort mug koloni, tilbage skimmelsporer til deres forrige hvilende tilstand, ude af stand til at producere toksiner og flygtige organiske forbindelser, der gør dem en trussel. Hvis du vil bruge varme som et våben mod skimmel, udsætte koloni for direkte sollys. Hvis du ikke kan flytte objektet berørte placere en kraftfuld plads varmelegeme i nærheden eller bruge en affugter til at trække ud fugt. Efter udtørring kolonien helt fjerne sporerne straks med en støvsuger (brug en HEPA vakuum for de bedste resultater) og enten skylles ud filteret med desinfektionsmiddel eller bortskaffe det efter brug.

Klor blegemiddel

Når du bruger klor blegemiddel til at angribe sort mug, kampen du ild med ild. Klor blegemiddel er en slibende, toksin-emitting kemiske formel renere er anvendt som en husholdning og en kraftfuld pesticid. Klor blegemiddel kan dræbe sort mug næsten på kontakt, men hvis du bruger det, Sørg for at bære gummihandsker. Tilføj ikke mere end 1/4 kop blegemiddel til en gallon af vand og spray hele formen kolonien (helst efter fjerner fugt). Tør området igen.

Hvid eddike

Eddikesyre (den aktive ingrediens i eddike) er en naturlig fungicid. Hvis du anvender det i fuld styrke på en sort mug koloni, kan du ødelægge de aktive sporer inden for 15 minutter. Spray eddike over kolonien; ikke hælde det, da overskydende mætning vil kun øge fugt problemet og potentielt føre til yderligere skimmelvækst.

Borax

Ligesom hvid eddike er borax naturlige og sikre at bruge, mens der tjener som en kraftfuld fungicid. Bare blande borax krystaller med vand, indtil du har en bøde pasta. Påfør pastaen til hele formen kolonien og lad det sidde natten over. Bagefter, fjerne overskydende pulver og tørrede sporer med en kost eller en støvsuger.

Yderligere fungicider

Andre husholdningsprodukter kan også bidrage til døden af sort mug. For eksempel, drys bagepulver direkte over hele kolonien til at absorbere den resterende fugt og angribe sporerne. Du kan også sprøjte kolonien med fuld styrke hydrogenperoxid, (som har mange af de samme kemiske egenskaber af blegemiddel og borax). Ilt blegemiddel vil ikke arbejde så hurtigt som klor blegemiddel, men kan stadig dræbe sort mug. Du kan også prøve at bruge citronsyre af hælde citronsaft direkte over kolonien.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com