Hvornår skal frø blomster?

December 28

Hvornår skal frø blomster?

Såning blomsterfrø under forskellige årstider er en god idé, fordi det tricks flerårig blomster i blomstrer de første sæson og giver årlige blomster et forspring på vækstsæsonen. En staude kommer tilbage fra sin egen rodsystem år efter år. En årlig vokser, blomster, sætter frø og dør i en vækstsæson. Når du ved, hvilke blomster selv frø i din have, kan du oprette en liste af frø til direkte soen i efterår og vinter.

Forår

Foråret er den normale tid til udsæd blomsterfrø, både indendørs og ud. Mange gartnere starte blomster under lys indendørs et sted mellem otte og 12 uger før de sidste forår frost. Gør dette tilskynder blomsterne til at blomstre tidligere end hvis direkte sået i haven. Men hvis du ikke ønsker at starte frø indendørs, eller simpelthen ikke har plads, der er et antal frø, du kan direkte soen udendørs. I April, direkte so frø af zinnia, morgenfruer, morgen herligheder, solsikker, 4 o'clocks, cleome, kosmos, aster, celosia og morgenfrue. Fortsætte med såningen frø af disse samme årlige blomster i maj. Andre blomst frø til tilså i maj omfatter nasturtiums, salvia og eventuelle andre årlige blomsterfrø du ikke har allerede sået. Lede efter tomme pletter i haven og fylde dem med perennial blomsterfrø, der vokser og fylde i stedet. De fleste stauder sået dette sent i sæsonen vil ikke blomstre indtil det følgende år.

Sommer

Fortsætte plantning perennial blomsterfrø i haven i hele juni. Bruge plante markører angiver hvor frøene blev sået og hvad de er. Juli er et godt tidspunkt for plantning flere årlige blomsterfrø. Nasturtiums, zinnias, morgenfruer, lagre, celosia, sweet William og solsikker er gode valg. Kig på frøposen at se, hvor mange dage planterne tage at nå til modenhed. Vælg kort-sæson sorter at blomstre inden først falder frost. I August, plantefrø flerårig delphinium, baptisia, valmuer, heuchera, Almindelig Stokrose og iris. Disse blomster begynder voksende, dø tilbage om vinteren og kommer op det følgende forår. Hurtig sæson ændringer gør dem tror, de er 2 år gammel og blomst på tidsplanen, at sommeren.

Efterår

September og oktober er en god tid til at fortsætte med såningen frø af stauder. Orientalsk valmuer, sweet William, tusindfryd, delphiniums og flerårig blomstring søde ærter er god blomsterfrø til tilså under disse to måneder. Ser på blomsterne i haven til at se, hvilke selvstændige frø og ekstra frø af dem så godt. Columbine, solhat, black-eyed Susan, roser med lyse-røde hofter, bi balsam og milkweed er blot nogle af de planter, der selv frø. Indsamling af frø fra disse planter og såning dem i andre steder i haven udvider deres sortiment uden at bruge en masse penge.

Vinter

Når jorden er frosset og vinteren er ankommet, så frøene af selvstændige såning enårige. Plante ikke disse frø for tidligt, eller de kan forsøge at vokse for hurtigt. Dec. 21 er officielt første dag i vinter såning. Fortsætte såning disse frø lige op til foråret. Disse frø omfatter calendula, celosia, kosmos, bachelor knapper, solsikker, bratsch, sweet alyssum og nasturtiums. Såning flerårig frø i løbet af vinteren hjælper pause vækstdvale. Mange flerårige frø kræver en kold, fugtig periode før spire og vokse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com