Hvordan til at designe et Terrarium

December 28

Et terrarium er en forfriskende måde at bringe skønhed af udendørs inde uden at skulle investere i en masse udstyr og tid for dets vedligeholdelse. Det kan tage op, så meget eller så lidt fysiske plads som du ønsker og kræver minimum vedligeholdelse for at holde sig sund.

Instruktioner

Naturen på en lille skala

•Dæk bunden af dit glas container med en 1-tommer lag af grove farve grus. Dette kan købes på ethvert haven forsyning butik eller pet shop, der sælger akvarium forsyninger. Selvom enhver farve grus vil gøre, vil terrariet gøre en nice accent stykke, hvis den supplerer farveskema i rummet, hvor det skal placeres.

•Spread et tyndt lag af aktivt kul på toppen af grus, lige nok til at dække det. Dette, kan også købes på haven forsyning butikker.

•Klippe et stykke plastik mesh skærm at passer oven på laget trækul. Formålet med denne mesh skærm vil være at forhindre pottemuld fra at synke i revner af trækul og grus.

•Anchor plast mesh skærm med flere små flade sten, der enten kan være købt på en haven forsyning butik eller blot scavenged fra din egen baggård.

•Dæk klipperne med ca 3 inches af indendørs potning jord. Dette er en specielt formuleret blanding, der indeholder alle de næringsstoffer, der er en indendørs have behov for at trives. Det er også en mere attraktiv skyggen af snavs end hvad du måske gå grave i din baghave eller i skoven.

•Mist topping jord let med sprayflaske og stikke flere små huller med din pegefinger. Disse vil være huller, som du vil indsætte de små planter du har valgt for din terrarium. Du kan enten købe dine planter fra et havecenter eller hvis du foretrækker en vildere look for denne tableau, indføre små vækster du har fundet i skovområder eller enge. Vilde blomster, bregner, mosser, kløver og mos egner sig specielt godt til indendørs pleje i kraft af det faktum, at de ikke vil vokse fra deres omgivelser og blive kæmpe beanstalks. Uanset om dit køb dine planter fra en butik eller indsamle dem i det vilde, forsøge at sikre, at så meget af den oprindelige jord som muligt stadig klamrer sig til rødderne så at de vil forblive intakt. Du vil også ønsker at sikre, at hver plante har plads nok vejrtrækning i deres nye hjem. Lille glasbeholder, de færre planter, du skal bruge. Let spritz alle planterne når de er blevet plantet.

•Sæt terrarium ud af direkte sollys. Grunden til dette er at du ikke ønsker dem til at få svedet, heller ikke du ønsker dem til alle lean i den ene retning i deres søgen efter at opsuge stråler. Let spritz planterne en gang om ugen. Hvis du vil have din nye venture til at være endnu mere selvbærende, lå et stykke glas eller plastik over den øverste åbning af terrariet. Ved at lukke ned af åbningen, vil fugt inde i genanvende sig selv og kræver endnu mindre opmærksomhed fra din side.

Tips & advarsler

  • En gang om måneden, skal du kontrollere, at dine planter ikke er vokser alt for høj. Efterlades uden opsyn, vil de begynde at få tynde, tynde og til sidst bøje sig over. Hvis du snip flittigt toppe ud af disse høj-læsefærdighed, bliver resultatet at de vil udfylde vandret i modsætning til lodret.
  • Afhængigt af størrelsen af glasbeholder du bruger, kan du indføre et par rekvisitter for visuel interesse, ligesom du ville gøre i et akvarium. Forslag: skaller, mønter, perler, gamle nøgler, kugler, keramiske snegle eller skildpadder, gummi slanger, plast dinosaurer, dukkehus miniaturer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com