Hvordan man kan organisere et køkken i 5 nemme trin

December 28

Familier bruger i køkkenet hver dag, hele dagen---fra morgenmad til aftensmad og alle pelsen såsom at skrive lister, hjemmearbejde tid, kort med piger og fest natten. Uanset anledning er køkkenet det centrale nervesystem af huset. Organisere dit køkken, så du er mere produktive og afslappet mens arbejder eller spiller i hjertet af dit hjem.

Instruktioner

•Ingen-rod i køkkenet, da dette vil tillade dig at træde et skridt tilbage og iagttage, hvordan du bruger dit køkken plads. Klare off bordplader, plads på skrivebordet og bordplade; smide de varer du behøver, er at tage op plads. Som du rense køleskab og skabene, tage notits af lagring behov for fødevarer og krydderier.

•Etablere hvor arbejdscentrene er på tællerne. Oprette en kaffe barområde; omfatte slagter blok som en prep område og øen som en portion område, hvis du har dem. Ved siden af komfuret har krydderier, køkkenredskaber, flasker af olivenolie, og Potter og pander i nærheden skabene. På slagter-blok holde knive, skærebrætter og blande skåle Tæt ved. Området nedenunder en ø kan være et godt sted at gemme bagning pander.

Forpakket opbevaringsbeholdere for området pantry i køkkenet. Opbevaring af mad kommer nogle gange ud af kontrol når du åbne pasta poser eller cookie packs. Pakker med sovs eller krydderier er let mistet blandt dåser af sauce og grøntsager, så butikken dem i en kurv. Gemme som varer sammen med kasser, linet op og indholdet synlige, som bøger på en reol. En Lazy Susan, kurve og klart containere er gode til opbevaring af fødevarer i dit spisekammer område.

•Stack kogebøger på reoler installeret over området skrivebord. Holde opskriftskort og notesblokke i en skuffe reserverede specielt til dem. Hvis du ikke har et skrivebord og derefter en lille reol nær bordet vil være tilstrækkeligt, gemme kuglepenne og opskriftskort i kurve på øverste hylde. Gøre købmand lister vil være en brise, når opskrifter og kogebøger er inden for rækkevidde.

•Flyt Kina kabinet til spiseplads i køkkenet. Tallerkner, skåle, glas og bestik er inden for rækkevidde at indstille bordet. Gemme duge og servietter i skuffer og holde ekstra stearinlys med lysestager i en kurv i bunden kabinet. Brug de nederste hylder gemmes elementer, som du ikke bruger meget ofte som blendere, blandere og elektriske grill.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com