Sådan Set Up to garageporte med knappen Smart Lær

December 28

Garage døre med smart lære system ikke længere behøver du indstille dip-switches på en fjernbetjening til at programmere denne fjernbetjening til brug med døren. I stedet, det digitale system tillader dig at bruge en programmerbar fjernbetjening, der med et par knap presser synkroniserer med døren. Når programmeret, vil fjernbetjeningen åbne og lukke døren med et enkelt tryk på fjernbetjeningens knap. Systemet er så alsidige, i virkeligheden, at du kan programmere en enkelt fjernbetjening til at betjene to separate garageporte med systemet, ved hjælp af en to knap fjernbetjening med hver knap programmeret til en af de to valgte garageporte.

Instruktioner

•Skub dække off din garage-fjernbetjening, der skjuler programknappen. Tryk på program og hold det indtil LED på din fjernbetjening lyser op, der angiver, at fjernbetjeningen er i programmet tilstand.

•Tryk på knappen Smart/Lær beliggende på din garage døråbner hovedenheden. Du skal muligvis et at klatre op en stige for at nå til enhed, afhængig af hvor lavt det nedstammer form din garage loft og hvor på enheden knappen er placeret.

•Kontakt remote fabrikanten brugervejledningerne til at fastlægge antallet af gange skal du trykke på den programmerbare knap til at vælge typen af oplukker, du programmering knappen for. Tryk på en af den fjernbetjening programmerbare knapper antallet af angivne gange, watch for Lysdioden til at holde op med at blinke når du trykker på knappen hver gang før du slipper den for at sikre, at koden model er accepteret af fjernbetjeningen. Garage døråbner enhed angiver accept af koden ved enten at gøre en at klikke på lyden, åbning af garageport eller dreje på garage lys.

•Tryk på programknappen igen, til at acceptere den nye programmering og test derefter knappen på døren ved at trykke det til at åbne og lukke garageporten.

•Tag fjernbetjening til anden garageport, og Gentag programmeringsprocessen ved hjælp af den anden knap på fjernbetjeningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com