Hvad der forårsager hærdet glas døre til brusekabiner til splintres?

December 28

De fleste brusekabiner er lavet af hærdet glas - glas, der har været varmebehandlet for at gøre det mere modstandsdygtigt overfor brud. Dette glas er sikrere end almindelige glas, og glas døre til brusekabiner tilføje en elegant touch til dit badeværelse. Dog blæser undertiden hærdet glas"spontant," brud uden nogen åbenbar grund. Mens du ikke vil såre dig så meget på knust hærdet glas, bør du være forsigtig med dit brusebad døre til at undgå sådanne ulykker.

Opvarmning

Hærdet glas opvarmes for at gøre det mere modstandsdygtigt over for direkte virkning. Opvarmning proces gør imidlertid glas mindre modstandsdygtige over for brud Hvis kanten er ramt. Således, hvis du støde brusedøren når åbner eller lukker det, kan det medføre en fraktur på kanten af døren, og fraktur kan hele tiden forværres og i sidste ende medføre døren til at splintre.

Forkert Installation

Forkert installation kan bidrage til spontan slag. Hvis bruseren døren ikke er installeret korrekt, kan friktion mellem døren og sporet det sidder på forårsage hårfine brud, der resulterer i en spontan slag. Desuden, hvis et hjul eller anden del af sporet pauser, kan det medføre døren til glide og derfor splintre.

Direkte virkning

Hærdet glas er beregnet til at modstå direkte virkninger, såsom en person falder ind i døren. Men hvis virkningen er hårdt nok, døren vil splintre alligevel. Derudover kan du alvorligt skade dig selv, hvis du falder i en dør. Du bør aldrig gribe fat brusedøren for at støt dig selv hvis du begynder at falde i bruseren. Dermed kunne forårsage dør til at komme ud på banen og eventuelt splintre.

Overvejelser

Hærdet glas er beregnet til at mindske faren for personskade, hvis glas splintres. Du behov sandsynligvis ikke lægehjælp efter kommer i kontakt med knust hærdet glas. Dog bør du dække området hvor glas splintres med et badehåndklæde til at forhindre andre skader, indtil du kan rydde op i glasset og vaske og klæde ethvert sår. Deltage i dine skader, og gå til skadestuen, hvis du har bekymringer om mængden du bløder på grund af en knust glasdør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com