Hvordan man kan forenkle husarbejde med ugentlige rutiner

December 29

Hvis du ofte føler overvældet og besejrede bare forsøger at holde med husarbejdet, er du ikke alene. Mange mennesker bare ikke ved, hvor man skal begynde, hvad de skal gøre eller hvordan man gør det og de vinden op kaste håndklædet i ringen, før de selv begynder. Alt du virkelig har brug for er at etablere et par ugentlige rutiner for at hjælpe dig med at forenkle husarbejde og organisere, hvad der skal gøres, så bare holde med dem.

Instruktioner

•IDENTIFY din ugentlige opgaveliste. Undersøge din husstand og lave en liste over ting gjort på en daglig basis og hvad der bør gøres på en ugentlig basis at gøre selv en lille forbedring i rengøring og organisere dit hjem.

•Organiser ugentlige listen ind som varer så du kan følge et sæt rutine. For eksempel, rense ud af køleskabet, din bil, en del af garagen eller en del af kælderen dagen før du lægger ud papirkurven for ugentlige afhentning.

•Vælg en dag for ugentlig Tøjvask gøremål. Vælge en dag hver uge at rutinemæssigt fratage alle senge for at vaske ark, ryste ud af tæpper, aflevere eller afhente Renseri, sy på en knap og dække alle de andre elementer på din ugentlige vaskeri liste.

•Vælg en dag at støvsuge, støv, mop køkkengulvet og rene badeværelser. Du kan gøre alle disse samme dag eller sprede dem ud i løbet af ugen, så længe de er færdig rutinemæssigt hver uge.

•Don't besætte om detaljerne eller tilbringe en hel dag forsøger at gøre tingene perfekt, eller du vil besejre dig selv før du begynder. Husk, at du etablere nye, ugentlige rutiner for at organisere og forenkle husarbejde, ikke skabe endnu mere arbejde for dig selv.

•Indstil tid grænser ved hjælp af en timer og stoppe, hvad du laver, når det ringer. Indstille rimelige tidsfrister som ti minutter at rengøre badeværelse eller fem minutter at få nogle trash ud af din bil. Ikke Brænd dig.

•Sørg overensstemmelse med din ugentlige rutiner. Husarbejde vil være meget mere enkel og organiseret når du er færdig rutinemæssigt.

Tips & advarsler

  • Har to komplet sæt af plader til hver seng i huset. Efter stripning sætte de beskidte ark ud hver uge bare den rene sæt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com