Sådan foretages fejlfinding af en Cub Cadet traktoren

May 7

Cub Cadet traktorer er vellavet maskiner, hvis vedligeholdt og serviceret korrekt, vil vare i lang tid. Fejlfinding muligheder opstår typisk af tre grunde: manglende vedligeholdelse, slidte dele og fordi en del ikke vare så længe som den skulle. At få at vide, hvordan din værftet maskiner fungerer og derfor det opererer den måde, det gør vil hjælpe dig med at vedligeholde dit udstyr regelmæssigt. Service-og vedligeholdelsesopgaver kræver ikke en uddannet mekaniker, selv om større reparationer.

Instruktioner

Motoren vil ikke starte

•Kontrollér niveauet brændstof i tanken. Fyld tanken med friske, stabiliseret brændstof. Hvis motoren stadig ikke vil starte, skal du kontrollere choker for at være sikker på det er aktiveret under forsøg på at starte en kold motor. Yderligere problemer kan være forårsaget af en blokeret brændstof linje.

•Udtøm brændstof tank og klart brændstof linje. Udskift brændstoffilter, og refill brændstoftank med friske, stabiliseret brændstof. Hvis du kan lugte brændstof, når du forsøger at starte motoren, kan tændrør funktionssvigt eller ikke fungerer.

•Kontrollér forbindelsen mellem gnisten stik ledninger og tændrør og stramme løse forbindelser. Hvis en anden start forsøg mislykkes, afbryde tændrør ledninger og fjerne tændrør. Tør enhver kulstof oprustning af tændrør med en ren klud rag. Kontroller afstanden til en gapping værktøj.

•REINSTALL tændrør, Tilslut ledningerne og forsøger at starte motoren. Hvis tændrør er to sæsoner gamle, erstatte dem. Brug denne samme procedure, hvis motoren tomgang omkring, eller hvis det tøver ved høje omdrejninger.

Andre motorproblemer

•Afbryd en overophedning motoren straks. Kontrollér luftfilteret. Hvis skum forfilter er snavsede og tilstoppede, skyl det med rindende varmt vand og spray det med en lys frakke af WD-40 eller spray, silikone smøremiddel.

•Fjern papiret filter fra filter boliger og blæse snavs og snavs væk med en luftkompressor. Hvis filteret skum og papirfilter er to sæsoner eller derover, erstatte dem.

•REINSTALL papirfilter og slip den smøremiddel-belagt skum filter over det.

•Kontrollér motoren oliestanden med oliepinden, aftørre olien ud af målepinden med en klud klud eller køkkenrulle. Indsæt oliepinden i motorblokken igen til at læse det olie niveau. Fylde olieglasset, hvis det er lavt. Fyld ikke for meget.

Slåning problemer

•Indstil plæneklipperen vinger så de vil skære kun den øverste tredjedel af græs længde under den første pass, hvis en indledende pass ikke klippe græsset korrekt. (Græsset kan være for høj). Sænke plæneklipperen vinger til regelmæssig klippehøjden og gøre en anden pass at afslutte jobbet.

•Tillad græs til at tørre ud før du prøver at klippe. Hvis græsset er for vådt, det klumper sammen og er meget hårdt på en Plænetraktor.

•Consider skarphed eller erstatte plæneklipperens vinger, hvis disse rettelser ikke gøre en forskel i den plæneklipperen skæreydelse. For at undgå dette, skal du skærpe plæneklipperen vingerne i begyndelsen af hver drift sæson.

Tips & advarsler

  • Brug kun godkendt Cub Cadet reservedele til brændstoffilter, skum og papir luftfilter og tændrør. Tilføje stabilisator til brændstoftanke regelmæssigt for at holde dit brændstof frisk. Tillade en varm motor til at sidde på en flad overflade i mindst 20 minutter til, at den cool og lad olien til at slå sig ned i bundkarret for en nøjagtig aflæsning. Det anbefales at bruge 5W30 motorolie til det bredeste udvalg af omgivende luft driftstemperatur.
  • Søge bistand fra en kvalificeret service forhandler før du fuldfører enhver større reparationer på din Cub Cadet traktoren. Arbejde ikke udføres af en kvalificeret service forhandler kan ugyldiggøre producentens garanti.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com