Hvordan man dyrker en trompet plante

December 30

Trompet blomsterne (Brugmansia) er en fortryllende tilføjelse til enhver have. De kan dyrkes som buske, uddannet i unikke træer og endda bruges som bud hække. Deres store trompet formede blomster hænge ned i smukke klynger med nuancer af fersken, hvid, pink, gul og selv laks. Deres dufte spænder fra meget blomstrende krydret og citrus. Trompet planter kræver meget lidt for at udbrede og dyrke dem med succes.

Instruktioner

•Mix godt alderen kompost med producenterne anbefalede mængde af vermiculit. Tilsæt vand nok til at gøre jorden fugtig, men ikke klæg. Hvis blandingen ikke dræne temmelig hurtigt tilføje flere håndfulde af bark mulch. Jorden skal dræne meget godt så Brugmansia ikke vil bukke under for root rot. Afsat jord til senere.

•Brug skarpe grensakse at fjerne enhver brudt eller syge lemmer fra anlægget. Forsøge at undgå at skære "Y" af anlægget, som dette vil give blomstrer senere. Hvis stiklingerne er sunde kan de klippede i 4-tommer sektioner og placeret i enten en godt afdrypning jord blanding eller et glas vand til roden. Engletrompet vil rod godt og vokser hurtigt.

•Tag planten fra sin voksende pot og kontrollere rødder for skadedyr eller sygdomme. Hvis Brugmansia er root bundet det er bedst at drille sammensnøret rødderne, så de kan udvide i deres ny gryde med lethed. Hvis mange insekter er til stede, kan jorden omhyggeligt vaskes væk. Vær forsigtig, at du ikke bryde rødderne.

•Fyld en pot halvvejs med den nye jord blanding. Pack jord ned godt og holde tilføjer og pakning jord indtil puljen er stadig halvt fuld. Ikke pakke det så hårdt, at anlægget vil have en vanskelig tid voksende rødder. En lille bakke af jord midt i puljen vil gøre markedsføring Brugmansia lettere.

•Splay rødderne af planten ud forsigtigt klappede dem i jorden. Tilføje nok jord i potten, så det dækker rødderne. Pakke ned let og derefter fortsætte med at fylde gryden med 3 inches fra toppen. Vand i Brugmansia godt.

•Følg af fabrikanten anbefalede dosis og bland den vandopløselig gødning i en kande. Vand Brugmansia med denne blanding. Hinden jorden med barkflis.

•Placer anlægget i et område, der modtager skygge under den varmeste del af dagen. Kontrollere jord dagligt for tegn på tørst. Når du er i aktiv vækst Brugmansia kan spise til tre gange om ugen.

•Kontrollér jorden og planten for tegn på skadedyr mindst en gang om ugen. Whiteflies, larver, snegle, bladlus og spider mider er blot nogle af de skadedyr, der angriber Engletrompet. Fjerne og dræbe ethvert skadedyr findes som de kan i sidste ende svækker en plante, indtil det dør.

•Under ønsker efteråret, hvis man, de kan trimme deres Brugmansia tilbage. Forlade 6 til 10 voksende noder ovenfor "Y" af anlægget. Suckers fjernet fra bunden af Brugmansia er ofte forankret som fremtidige planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com