Hvordan til at identificere blade med en rød stængel

December 31

Hvordan til at identificere blade med en rød stængel

Identifikation af bladene af planter er vigtigt at undgå planter såsom gift vedbend, gift eg og andre plantearter, der er giftige eller farlige. Planter, der har røde stilke på deres blade er varierede og kan være helt uskadelige, eller de kan vise sig at enten være ukrudt, der ødelægger haver eller planter som gift sumac, som kan forårsage hudirritation.

Instruktioner

•Look på udseendet af bladene. Bladene er en vigtig del af at identificere enhver plante. Der er mange planter, der er meget ens, men en af deres forskelle kan være i den særlige udseende af bladene.

•Være opmærksomheden på måde bladet er knyttet til stilken da dette kan gøre en enorm forskel i det specifikke anlæg. For eksempel, har en gift sumac en rød stængel med smalle blade, der lægger langs stilken i foldere, som kan nummer fra syv til 13, med hver indlægsseddel knyttet individuelt til stilken. Denne plante kan er lig gift eg og poison ivy og forårsage en irriterende, kløende udslæt, så lære at genkende den.

•Look på, hvordan komplekse bladet er. Enkle blade har kun én enkelt blad fastgjort til stammen, mens komplekse blade har tre eller flere foldere knyttet til stilken til at danne et blad. De komplekse blade af gift sumac kan rumme så mange som 13 pjecer.

•Look for lapper. Fligerne er når bladene er rundede i slutningen i stedet for slutter i et punkt som maples. Mange lappede blade er ikke giftig, selv om hver specifikke plante er forskellige.

•Være opmærksom om bladene har en fuzzy hår-lignende udseende eller ej. Gift sumac har en rød stængel, men ikke et hår-lignende udseende, og det er den eneste forskel i udseendet fra Staghorn sumac, som ikke er giftige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com