Hvordan skal man kigge efter din swimmingpool

January 1

Hvordan skal man kigge efter din swimmingpool

Når du har en swimmingpool i din baghave, skal du kigge efter det på en regelmæssig basis. Hvis du ikke gør det, kan du undersøge din vand en dag og indse, at det er for uklar, skumle eller grøn for dig og din familie og venner til at svømme i. Dette kan undgås med blot et par enkle vedligeholdelsesprocedurer.

Instruktioner

•Kontrollér si-kurv af pumpe til din swimmingpool hver uge. Tømme det når du ser vragrester inde.

•Look på trykmåleren og flowmåler til filteret hver par uger. Når forskellen i disse to elementer er på 10 eller 15 pounds per kvadrattomme, er rengøring af filter nødvendig.

•Rens filteret. Hver type filter har en anden rengøring procedure, så Følg instruktionsbogen. Generelt kan patron filtre hosed ned eller gennemblødt i vaskemiddel, hvis nødvendigt. Sandfiltre skal være backwashed, og diatoméjord filtre skal være backwashed og flere diatoméjord skal tilføjes.

•Sanitize din swimming pool vand med klor på en regelmæssig basis. En swimmingpool testkit vil lade dig vide, hvornår Vandbehovene mere klor. For at desinficere, tilføje opløst granulat klor til forskellige steder i vandet. Aldrig tilføje granulerne til bassinvandet.

Tips & advarsler

  • Swimmingpool varmeapparater behøver professionel service, hvis de stoppe med at arbejde. Planlægge service gennem din lokale forhandler eller pool levering butik.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com