Hvordan kan jeg vide, hvis jeg har tredobbelt rude Vinduer?

May 12

Triple-rude vinduer har tre lag glas og er stærkere og mere isolerende derefter dobbelt - eller enkelt-rude vinduer. Fastlæggelse af, om du har triple-rude vinduer kan gøres i en række temmelig enkle måder.

Nuance eller mætning

Hvis din windows har en lys nuance eller mætning til dem, når kigget på fra en bestemt vinkel, så er de mest sandsynligt triple-rude vinduer, som lys, der kommer gennem de tre ruder af glas, som er stablet oven på hinanden vil bryder i visse måder at give det en subtil misfarvning. Der er også en inaktiv gas fanget omkring den midterste rude af den indre og ydre rude af gas, da dette hjælper med at gøre vinduet endnu stærkere og mere isolering, men det lidt påvirker hvordan lyset rejser gennem.

Check glasset

Hvis du kan fjerne glasset fra dit vindue, kontrollere for tre subtile kanter af hver ramme, der har været bundet sammen. Dette vil fortælle dig, hvis du har en triple-rude rude. Vinduet triple-rude er også meget tykkere derefter dobbelt-rude, som det naturligvis har én mere rude knyttet til det, men har også en inaktiv gas eller væske i midten af det at hjælpe det bedre isolerer. Trykke på disse Vinduer vil gøre en dybere lyd, derefter dobbelt-rude vinduer du trykker på, så har en dobbelt-ruden vinduet tilgængelige for reference.

Kondens

Forsøge at gøre kondens på dit vindue du prøvning ud for at se, om det er dobbelt-rude eller triple-rude glas. Du kan gøre dette ved vejrtrækning eller blæse varm fugtig luft på vinduet selv. Hvis Kondens danner og forbliver, så er vinduet mest sandsynligt, enkelt - eller dobbelt-rude, i stedet for triple-rude, som modstår kondens mere end nogen andre vindue på markedet. Dette er en god, nem måde at teste, hvilken type vindue du har hvis du ikke installere det selv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com