Hvordan man laver en stof lomme vægtæppe organisator

January 1

Hvordan man laver en stof lomme vægtæppe organisator

Genanvendelse og nyorientering elementer fra din garderobe er en billig måde at dekorere dit hjem. Omdanne en ubrugt pude humbug og gamle blå jeans i en funktionel stof lomme vægtæppe organisator. Lommerne på denne arrangør kan give storage for et barns værelse, hjemmekontor, Tøjvask eller systue. Hængt på en væg, i et skab eller bag på døren, vil det give let adgang til en række af små emner, at bliver en rodet rod i skuffer.

Instruktioner

•Lay en quiltet pude humbug tilbage side op på dit arbejdsoverflade. Fold over 4 inches på én korte ende af pude humbug og pinkode. Sy den fastgjorte kant for at oprette en casing nemlig din hængende dyvel. Lægge pude humbug med forsiden op og casing øverst.

•Klippe omkring baglommer på gamle blå jeans. Skære stoffet på sædet af jeans, en 1/2 tommer fra lommer. Størrelsen af lommer behov afhænger af størrelsen af lommer, størrelse pude humbug og hvordan lommer er arrangeret.

•Arrange lommer på forsiden af puden humbug. PIN 1/2-inch kanten omkring hver lomme til pude humbug. Zigzag sting over det skåret kant af hver lomme, hele vejen rundt hver lomme. Hver lomme bliver en separat lagerplads på dit stof organizer.

•Measure længden af kabinettet og tilføje 2 inches. Klip en 1/2-inch diameter træ dyvel ved hjælp af en stiksav. Tråd dyvel gennem huset med 1 tomme af dyvel udsat i hver ende.

•Klippe ud af dobbelt-syet sømmen på inseams af et par jeans. Foranstaltning og skære to, 22-tommer længder fra sømmene.

•Sno ophør af en jean søm omkring ene ende af dyvel og binde det i en knude. Gentag med anden jean søm på anden enden af dyvel. Samle de frie ender af jeans sømme og binde en knude. Dette er bøjle til dit stof vægtæppe organizer.

Tips & advarsler

  • Label hver lomme ved hjælp af en tredimensionel struktur maling, der koordinerer med farven på pude humbug.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com