Hvordan at vokse med lavt effektforbrug

January 1

Hvordan at vokse med lavt effektforbrug

Planter har brug for en vis mængde af lys for at vokse, men det behøver ikke nødvendigvis at komme fra højeffekt, dyre vokse lyser. En plante behov varierer alt efter sin art. Bladplanter har forskellige belysning krav end blomstrende planter, og hvis du ønsker at dyrke frugt og grøntsager dine planter vil have ekstra krav. Hvis du drage fordel af naturligt lys som muligt, eller hvis du kun vokser grønne områder, kan du gøre godt vokser med kun laveffekt lyser.

Instruktioner

•Indstil dine planter i et område, der modtager stærkt solskin. Dine stærkeste lys kommer fra windows med en sydlige eksponering, mens vinduer mod vest eller øst har omkring 60 procent som meget lys. Windows ser mod nord tilbyder mindst lys af alle og er ikke tilbøjelige til at være til stor hjælp, når de vokser planter. Den mere sollys de få, mindre kunstige lys dine planter vil kræve.

Hæng en fluorescerende lys direkte over en tabel, hylde eller counter, der har planter på den. Potteplanter og urter til brug i køkkenet kan vokse under fluorescerende lys kun. Hvis du ønsker at vokse blomstrende planter, såsom begonier eller violer, skal du bruge en grow lys i stedet for en standard lysstofrør. Standard fluorescents giver for det meste blå lys bølger, mens fluorescerende vokse lyser,--der kan stadig være lavt effektforbrug--tilføje rødt lys bølger, en farve, der er nødvendige for planter til at blomstre.

•Sæt den fluorescerende lys armatur direkte over dine planter, 4 til 6 inches over toppen af planterne. Dette vil sikre, at dine planter får den maksimale lysintensitet fra lyset. Du kan bruge en eller to 4-fods lange 40-watt rør i den lampen.

•Tilføj en timer til at tænde lyset, til 16 timer hver dag til at hjælpe dine planter til at vokse. Ekstra tid under lys hjælper til at kompensere for manglende intensitet som følge af brug af lav-watt-pærer.

Tips & advarsler

  • Du kan lave eller købe en justerbar lys rack, hvis du planlægger at gøre meget vokser under fluorescerende lys. Denne type arrangement forenkler justering af lys til at tilpasse sig væksten af planter.
  • Brug ikke glødepærer til at levere lys til dine planter. For at disse pærer for at give nok intensitet til gavn for dine planter de skal placeres helt tæt på planterne, og denne type pære bliver for varmt at være placeret nærmere end 2 fødder til planter.
  • Du vil ikke være i stand til at dyrke frugt og grøntsager med laveffekt lyser alene, men du kan bruge dem som supplement til sollys, hvis du har en god kilde til naturligt lys for dine planter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com