Er der en Non Stick Køkkengrej, der plejer Blister?

May 12

Er der en Non Stick Køkkengrej, der plejer Blister?

Værdien af ikke-stick køkkengrej er veletablerede, men det er mindre klart er de procedurer, du skal følge for at maksimere sine fordele. Høj varme kan forårsage ikke-stick overflader til blister, flage og røg. Blærer og afskalning ødelægge non-stick overflade og præsentere risikoen for indtagelse af potentielt skadelige stoffer. Røg frigiver toksiner i luften.

Teflon problemer

I 1961 optrådte første Teflon-belagt non-stick madlavning pander på det amerikanske marked. Teflon er en varemærkeregistreret stof fremstillet af DuPont Chemical Corp, og kombinerer flere potentielt giftige kemikalier. Faren for, at et kemikalie har været offentligt bekræftet af US Environmental Protection Agency og ved frivillig aftale, virksomhederne vil udvikle processer, der hæmmer atmosfærisk dispersion af perfloroctanic syre, eller PFOA. Den kemiske, der giver Teflon og andre ikke-stick belægninger deres klæbefri kvalitet er PFTE, eller polytetrafluroethelyne. Farerne ved indtagelse eller indånding PFTE og andre kemikalier, der anvendes til at styrke denne blødt, glat stof forekommer når nonstick madlavning pander er opvarmet over 400 grader Fahrenheit. Kemikalier begynder at fordampe og nedbryde, introducerer potentielle toksiner i atmosfæren.

Potentielle toksiske situationer

Varmen er den store agent sprede PFOA, PFTE og andre kemikalier, der anvendes til obligation dem i ikke-stick belægning. Pander kan varme over 500 F, det første punkt for fordampning af belægninger, inden for så lidt som 1 1/2 minutter. Madlavning mad som stegte hamburgere eller bøf over høj varme kan producere temperaturer i området 500 til 600 F så længe som 10 minutter. Indtagelse flager af klæbefri belægning, produceret sammen med blærer i tomme pander, øges ved at bruge metal redskaber til at vende, røre eller skære mad i gryden. Selv indtagelse ikke har endnu etableret som giftige skader, tyder sund fornuft på, at det ikke har nogen fordel enten.

De nye ikke-Sticks

Belgiske mærke Green Pan tilbyder hjem og kommerciel køkkentøj belagt med en ny PFTE/PFOA klæbefri belægning, der sprøjtes på sin rustfrit stål eller omarbejdning jern pander. Selv om kompagni krav at pander kan tåle korte episoder af overophedning til så meget som 850 F (en automatiseret Tom pan), bør madlavning næsten finde sted ved medium varme, med besparende brug af høj-brænder heat. Gå gennem ejeren 's manual, du også støde på flere advarsler: hånd-vask pander, aldrig kaster en varm pande i koldt vand, fordi det kan warp og forventer ikke en non-stick overflade til at holde liv i gryden. Blærer er ikke nævnt men synes en klar mulighed.

Keramisk Titanium

Det danske firma Viking tilbyder en levetid garanti: dens PFOA-fri keramisk titanium Scanpans ikke vil skrælle, blister eller warp. Viking satser sine varer som ovnfast til 500 F og i stand til at tolerere metal redskaber, selvom pander ikke kan anvendes på induktion brændere. Metal redskaber vil producere ridser, der ligner dem på rustfrit stål pander, men ikke ødelægge finish. Viking bemærker at pander tåler maskinopvask men sætte pander i opvaskemaskinen anbefales ikke.

Svenske Diamond

Industriel diamant flager er den overflade hærder i svenske Diamond pander. Madlavning med diamanter, men er ikke perfekt. Svenske Diamond har flere fordele: det er metal køkkenredskaber tolerant og opvaskemaskine tolerant. En begrænset levetidsgaranti omfatter påstanden om, at pander ikke vil warp, skræl eller blister. Diamant chips synes at være en mere eksperiment i at tilføje hærdere til PTFE, gør svenske Diamond medlem af klassen Teflon-men-ikke-Teflon. Høj varme vil medføre, at PTFE til at fordampe.

Overvejer ny Non-Stick Køkkengrej

Flere mærker på ikke stick køkkengrej garanti deres produkter mod blærer, afskalning, skår og undertiden vridning. Om de er en forbedring over tidligere ikke-stick overflader er en forbruger dom. To elementer ikke tidligere har bemærket, kan have en effekt på din cookwear valg er vægt og pris. Alle nyankomne synes at være tunge og dyre; nærlæsning af specifikke emner, du gerne er fortjent. Med de nye belægninger, som med gammelt, bør advarer være heeded. Uanset hvad ændringerne, de nye ikke-sticks er sårbare over for høj varme og ridser, og deres bedste præstation kan afhænge af vaskes i hånden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com