Tips til gipsvæg og loft Spackling

January 2

Spackle er en quick-tørring bidragsrelaterede stof, der kan bruges på væggen eller loftet. Det er et alternativ til drywall sammensatte, og foretrukket for visse reparation job, fordi det kan være spredt ud i en finere grad. Spackling betyder også ofte, at du ikke behøver at følge op på job med slibning, plus det tørrer hurtigt. For det bedste job, spackling, Følg disse tips.

Advarsel

Det første tip til at huske om spackle er, at det ikke er en god erstatning for andre pudsning forbindelser, på enten væg eller loft, når du erstatter hullet er stort. Bogen "Home Reparation og vedligeholdelse" af Terry Meany advarer mod at bruge spackle for at reparere eventuelle store huller, fordi det ikke vil tørre tilstrækkeligt, og snart vil du finde stumper af loftet eller på væggen på gulvet.

Ved hjælp af Spackle med Wallboard Tape

Når ved hjælp af spackle for at styrke revner i gips, først dække revne i væggen med wallboard tape, så dækker tape med et tyndt lag af spackle. Hvis det første lag af spackle ikke fuldt ud dækker tapen, anvende en anden lag. Let slibning vil være nødvendigt, som vil retexturing hvis du arbejder på en mur, der har en struktureret overflade.

Når revner er for lille

Når der beskæftiger sig med en revne, der er for lille, bare gøre det større. Brug den spidse ende af en flaske/kan oplukker, eller enhver anden genstand, der kan passe ind i revnen, og gøre knæk lidt større. Dette vil tillade dig at få mere spackle i, hvilket gør det lettere for spackle at tiltræde gips.

Hvornår Drywall negle Pop ud

Spackle kan også bruges til at løse problemet med negle popping ud af gips. Trække søm ud af drywall og erstatte med en gipsvæg skrue, enten lige over eller under hvor neglen poppet. Derefter udfylde søm hul med spackle og bruge en gipsvæg kniv til at glatte det ud. Efter at tillade spackle tørre, glatte yderligere med en fugtig svamp eller sandpapir.

Reparere små huller

For huller, der er større end blot revner, først rydde hul partikler, så våde kanter med vand. Hvis arbejdet på en gips loft, tvinger det første lag af spackle alle måde i til tremme - strimler af træ naglet til strøer--til fast anker det. For både gips lofter og drywall, bruge en wire bøjle til scratch riller over overfladen af spackle; disse riller vil give det andet lag af spackle noget til greb på. En afsluttende lag bør anvendes, så det ender flush eller bare minutiøst forsænket. For at gøre dette arbejde, nødt du til at dæmpe hvert lag af sammensat, før næste lag påføres. Sand efter det sidste lag og forsegle det før maleri.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com