Hvordan til at vande træer, buske & stauder

January 3

Hver type anlæg kræver en anden vanding cyklus. Cactus planter kræver meget lidt vand, men nogle græsplæner skal vandes hver dag. Det samme gælder for træer, buske og stauder. Hver af disse plante typer udvikler forskellige rodsystemer og kræver forskellige typer af vanding cyklusser for at sikre optimal sundhed og vækst.

Instruktioner

Træer

•Kapacitet alle træ træer på roden bold dagligt ved at placere slangen under bunden af træet og kører det på lavt for to til tre timer. Det er vigtigt at nå rodklumpen, fordi et træ ungt træ ikke har en omfattende rodsystem. Reducere vanding til ugentligt om vinteren, hvis træet går hvilende. Hvis træet ikke går dvale om vinteren, fortsætte med konsekvent vanding.

•Sæt en root-vanding nålen ned i jorden i nærheden af bolden af et ungt træ og anvende vand under lavt tryk i 10-15 minutter dagligt. Denne foranstaltning er kun nødvendig, hvor det første skridt er ikke giver unge nok vand.

•Kapacitet etableret træer konsekvent, at holde jorden omkring træet fugtigt i tørtiden, som træer bruge fire gange så meget vand i løbet tør, varm sommersæson. Etablerede træer generelt kræver to vandingerne om ugen, men dette variere af træ type. Den bedste måde at finde ud af, hvis du vanding din træ nok er at kigge efter tegn på under vanding. Disse tegn er tør jord, ældre blade vender gul eller brun og falde ned, og visne eller krøllede blade.

Buske

•Kapacitet nyplantede buske dagligt med en halv tomme af vand for at give rigelig vand mens rødderne er ved at etablere.

Kil vanding af de nye buske til hver anden dag, hvis de nyere blade begynder at vende gul som dette er det første tegn på over vanding i buske.

•Kapacitet etableret buske ugentligt. Brug en dyb vanding tilgang ved at fylde op busken godt eller seng, lade vandet synker i og gentaget én gang mere. Denne dybe vanding fremmer dybe indtrængen af vand og tilskynder rødder vokse dybere.

Stauder

•Fyld en standard 5-gallon vanding spand med vand eller vedhæfte en sprinkler hoved til slangen.

•Drej vand på lavtryk.

•Kapacitet både planten og jordbunden giver hver plante en halv tomme af vand, svarende til hvordan du ville vand din græsplæne. Dette er nødvendigt, fordi stauder ikke udvikler tilstrækkelige rodsystemer før de dør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com