Vermiculture Guide

January 3

Vermiculture Guide

Vermiculture refererer til højnelse af regnorme under kontrollerede forhold som en del af kompost systemer eller madding fiskeri eller til videresalg. Målet med vermiculture er hele tiden øge antallet af orme til at opretholde høsten.

Typer

Vermiculture kan praktiseres på en lille skala, som ved hjælp af en lille indendørs ormen bin for at behandle madrester eller på kommercielle eller industrielle niveau. Storstilet vermiculture indebærer miler er omfattet af skure eller kontinuerlig flow reaktorer, hovedsageligt store kasser med bevægelige barer at ryste ud færdige kompost gennem en bunden skærmen.

Funktioner

For at lykkes i vermiculture, skal du give orme med optimal temperatur, fødekilder og fugt niveauer, såvel som passende sengetøj og mørke. Kravene skal skræddersys til bestemte arter, som rød wigglers og canadiske og europæiske nat crawlere varierer lidt, især i deres foretrukne temperaturområder.

Ekspert indsigt

Førende online ressource guides til oplysninger om vermiculture omfatter North Carolina State Universitys afdeling for biologiske og Jordbrugsteknik og økologisk landbrug Centre of Canada i Nova Scotia. Bøger, herunder "The Worm bog" af Loren Nancarrow og Janet Hogan Taylor og "Orme spise min skrald" af Mary Appelhof også give detaljerne om vermiculture for hjem avlere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com