Hus Hold organisation Tips

January 3

Organisere dit hjem kan virke som en overvældende opgave. Uanset om dit hus er stor eller lille, er organisationen nødvendige. En organiseret hjem hjælper med andre områder af dit liv, fordi du er ikke længere på en ådselsæder jagt for at interview jakke og du vil vide hvor man kan finde de ekstra pærer. Organisationen kan spare tid og penge. Følg disse tips til en organiseret hus hold.

Organisere toiletter

Skabene er normalt sorte huller, der sluger et helt rum, når selskabet kommer. Desværre går når noget ind i et skab; det kommer aldrig ud.

At holde et soveværelse closet organiseret det bør have rigelig hylder for opbevaring, en hamper for beskidt tøj og en sko arrangør. Disse meget grundlæggende elementer vil hjælpe med at lindre stress af ikke at vide, hvor et par kjole sko er gået, når du får klar til at gå.

En organiseret skab vil føre til en organiseret værelse fordi du nu har steder at sætte ting, som de beskidt skjorte på gulvet eller et par sko ved døren. Når du har organiseret huske skabene at evaluere dem én til to gange om året og donere ubrugte varer.

Husk denne regel, når rengøring et skab tage ud alle tøj i ryggen halvdelen af skabet først. Tøj anvendes på daglig basis vil altid være forrest i skabet. De ting, der bruges sjældent vil blive skubbet på bagsiden giver dig en nem og hurtig måde at vide, hvad der ikke bliver brugt.

Organisering af kviste og garager

Hvis dit hjem har en kvist eller en garage er det meget sandsynligt, at hver ting, du nogensinde har købt er gemt i rummet, og hvis du har begge, du sandsynligvis have dobbelt og tredobbelt ubrugte varer.

Tage en time til at vurdere alle de elementer, du har gemt i disse områder. Begrænser tid til en time vil tillade dig at hurtigt tage til efterretning af de ting du har uden udmattelse for at gå gennem hvert emne. Som du observere, lave en liste over de lagrede emner og holde styr på hvor mange lagerbeholdere og kasser, det vil tage for at organisere disse ting. Nogle gange at vide, du er nødt til at købe ekstra placeringer hjælper med afgørelsen af, hvad der sker og hvad forbliver. Når du har en generel idé om de ting, der har akkumuleret begynder organisationen.

Adskille alt i kategorier som sæsonbestemt, udendørs, rengøringsmidler, hverdagen og give væk. Brug filen kasser eller spande til at gemme poster, fordi de er nemme at stable og kan holde voluminøse varer som sweatere eller snemænd. Mark uden for hver kasse med en generel titel som julelys eller årbøger for nem adgang. Hvis reoler er tilgængelige, organisere bokse efter de oprindelige kategorier således at du ved hvor man kan gå til camping gear. Sæt din sæsonvarer højt oppe og dagligvarer i øjenhøjde. Hvis reoler findes ikke og det er ikke i dit budget til at købe det, udpege særlige områder for hver kategori, så kasser ikke får tabt eller malplaceret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com