Unik baggård ideer

January 3

Nyde kølige aftener og varme solrige dage i en indbydende baggård spiseplads. Bygge en brand pit i din værftet til en hyggelig aften. Hænge papir lanterner og lys fra træer for at skabe et magisk rum. Baggård rum vil give det perfekte sted til at samle venner sammen til middagsselskaber og udendørs aktiviteter.

Brand Pit

Ildsteder skabe en indbydende og hyggelig plet i din baghave. Udstyret med en grill top, er ildsteder ideel til underholdende og madlavning udendørs. Hvis vejret bliver sur., kan en dækker placeres over toppen af pit at forhindre ilden i at sprede. Opbygning af en udendørs ildgruben er enkel og økonomisk overkommelig. Klart ud en område er at fjerne alle kviste og murbrokker, at sikre, at rummet flad. Lag skifer i et cirkulært mønster 2 til 3 fødder høj. Du behøver ikke lim, fordi over tid vil nøjes med skifer. En medium-størrelse pit bør være 6-7 fod i diameter. Placere stole omkring ildgruben til udendørs underholdende.

Lys

Papiret signallygter placeret i haven skaber et magisk område. Hvis du vil oprette disse smukke lysarmaturer, passe to papirposer, ene over den anden, til at danne lanterner. Placer en te lys indeni. Glød fra lyset vil belyse papirpose og oprette en lanterne. For en ekstra design trick, dækker indersiden af poser med doilies, når tændt, vil funkle.

Tilbehør

Tilbehør vil fikse op din udendørs rum. Plante farverige buske og blomster omkring din værftet. Klippe kviste af dine foretrukne planter og placere dem i vaser. Placer dem på tabeller udendørs under middagsselskaber. Attraktive hortensia buske og andre flerårige blomster og buske vil skabe en levetid på nydelse. Bruge farverige og komfortable udendørs puder til siddepladser.

Spiseplads

Vælge et sted i din baghave, som er privat, men tilgængelige for dit køkken, når du skal pop i og få noget. Et perfekt sted til en spisestue sæt er under et stort træ eller drue løvhytte. Træer og Dorne er også ideelle til at hænge udendørs lys og papir lanterner. Møblerne skal være vejrbestandig. Smedejern er holdbare og langvarige, samt vejr-resistent.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Udendørs baggård rum skal en væg eller struktur til beskyttelse af personlige oplysninger til udendørs middage. Overveje at installere et træ espalier forankret i en stor gryde eller planter. Plante en snigende blomst eller vin til at skabe en grøn mur. Tænke på ved hjælp af myggenet til at dække en gammel havelågen for en hyggelig oase.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com